vvv
Go
|
Złote czasy nastały dla tych co wiedzą, że nie wiedzą, google i wio. Gorzej dla tych co już wszystko wiedzą, bo są jak łosie w kosmosie. Jeszcze można uronić łzę nad tymi co uważali, że skoro jest napisane to trzeba wszystko przeczytać - "przeczytać internet", a skoro jest napisane to musi być prawda.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26746
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A tego nie wiedziałem, że stan uzębienia jest z intelektem powiązany! Są tacy co wierzą, że bóbr ma białe zęby jak w reklamie, co nutrii nie widzieli, i wybielają te swoje skamieliny by szybciej się implantów dorobić. Swego czasu spotykałem bardzo bogatych ludzi co nie wierzyli w dentystów, od taka ekscentryczność i to mi dało trochę do namysłu. Byl juz tu taki jeden, co pojechal do new york i nagle zaczal pytac jak wybielic zeby Postanowil tez rzucic ZO, bo towarzysko mu nie pasowala
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
I to się chwali, bo wiadomo, że dla niektórych akceptacja środowiska najwazniejsza.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak testosteron nie domaga.
|
|
|
|
|
|
|
kelin211
Go
|
Szkoda, ze nie ma go juz z nami
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A te jego grozby...to juz 6 lat jeju jak ten czas leci Nie omieszkam upublicznić, bo jakby coś poszło nie tak... cyt.: Od: anakin : Dzisiaj o 20:22:08 "Witam, Uprzejmie proszę o usunięcie z forum wszystkich postów Zyona i Gavroche'a (z okresu jednego roku) atakujących mą osobę, będących rażącym pogwałceniem wytycznych Netykiety lub mających znamiona abuse w postaci cyberbullyingu, w szczególności poprzez: ?trolling ?flaming ?argumentum ad hominem ?cyberstalking Jeśli po Nowym Roku posty o tym charakterze pozostaną nie ruszone, wówczas blisko 40 000 postów Zyona i Gavroche'a zostanie straconych - w najlepszym wypadku. W najgorszym pójdzie coś nie tak i nie tylko ich posty zostaną wymazane. Moja wyrozumiałość i cierpliwość osiągnęły punkty krytyczne. Pozdrawiam Serdecznie i z troską. " Koniec cytatu. Gavro, to juz rok za 2 dni.....idziemy na jakis pochod? Ostatnio sa modne, PiS idzie, Petru idzie, moze my tez....13 grudnia to data wyjatkowa.... Cieszysz sie, ze wygrales rok interentowego zycia ? Gavro, czujesz sensacyjne swedzenie w okolicy lopatek? Rocznica ZBLIZA siem Gavro rio dzisiaj! Mija rok, widzialem w telewizji gromadza sie tlumy z tej okazji, ze przez rok moglismy sie cieszyc naszymi postami, ktore nie zostaly skasowane Cala polska swietuje
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
To z czasów gdy tu szalał bananowy dyktator, czy inny siekierkowy?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Raczej gdy tu szalal jakis szalony padawan
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Nie rządził jeszcze Najwyższy Porządek i nie banowali się na własne życzenie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Cholerka, kawał życia z tym Forumem!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
To fakt... Mnie dziecko wydoroślało w tym czasie...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Mnie się wyprowadziło.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Komplet...
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
A ile próbnych końców świata międzyczasie było.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Fakt.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Na szczęście jest szansa, bo zaraz będzie kolejny...
|
|
|
|
|
|
|
|