admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26762
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Sczepionka nie chroni przed covidem, tylko łagodzi objawy
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To jest tajemnicą lekarską...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Panie morawiecki powołać Narodowe Centrum Badawcze Nad Preparatami (wszystkimi). Swojacy będą nabywać i badać wszystkie preparaty farmy. Już... już za kilka lat możemy mieć jasny obraz preparatów. Dla bezpieczeństwa, ponad wszelką wątpliwość! Jest aprobata bilderbergii. Oni zrobią wiele dla wspólnego bezpieczeństwa.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mnie się podoba obecna narracja; niezaszczepionych namawiają na szczepienie, bo szczepionka jest skuteczna, a zaszczepionych namawiają na kolejne, bo szczepionka jest nieskuteczna.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja jako zaszczepiony jestem teraz za obowiązkowym szczepieniem Ale wszystkich co do jednego Chore to wszytko
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MarekS
Go
|
Dzisiaj wszędzie łapanki, w moim sklepie kasjerka ostrzegła mnie żebym założył maskę bo już policja pięć razy była. Zaś w warszawskiej hali ochroniarz poprosił o założenie maski bo chodzą i łapią, na jednego policjanta wpadłem przy wejściu, ale chyba już zrobił target na 7 mandatów, bo głowę opuścił, nie wiem bo udałem że nie zwracam na niego uwagi. W sumie to nawet nie mogłem tej maski założyć bo nie miałem, coś za bezpiecznie się czuję a wirus szaleje. Córka dostała mandat za 20 zł i dobrze taka beztroska jest nie dba o siebie i innych.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nowoczesny faszyzm
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Składka na morawieckich musi być bo za tanio działkę sprzedali. Jakim trza być przygłupem bezwstydnym żeby po dwóch latach srajdemii napadać ludzi.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
W miastach panuje covidioza, ale wystarczy tylko pojechać parę km dalej i wraca normalność.
|
|
|
|
|
|
|
|