admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26762
|
Tak jest - kompletny luzik, nawet ilości klientów na metr kwadratowy nie przestrzegają... Kagańce - sporadycznie.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tutaj nawet biorą pod uwagę opaski dla klientów zaszczepionych Obostrzenia niemieckie jak za Hitlera...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tak jest - kompletny luzik, nawet ilości klientów na metr kwadratowy nie przestrzegają... Kagańce - sporadycznie. A w sylwestra "hulaj dusza - wirusa nie ma" wirus idzie na kwarantannę. Mogą być zabawy do 100 osób, a z zaszczepionymi nawet do 1000... Gdzie tutaj jakiś sens? Te wszystkie obostrzenia to jest "cyrk w cyrku"...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A bo szczepofile dobrze roznoszą warianty. Nie to co bezproduktywne nieszczepy.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Tutaj nawet biorą pod uwagę opaski dla klientów zaszczepionych Obostrzenia niemieckie jak za Hitlera...
A to dobre! Tylko zaraz będą "podróbki" lewe!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Mnie się podoba obecna narracja; niezaszczepionych namawiają na szczepienie, bo szczepionka jest skuteczna, a zaszczepionych namawiają na kolejne, bo szczepionka jest nieskuteczna. to ma sens
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jarek
Go
|
Dwie skrajności Psychiatryk
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A to dobre! Tylko zaraz będą "podróbki" lewe! Jest link do tego tylko że nie przechodzi mi
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Pewnie nasi zaraz zaczną produkować, to przyjdzie...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Co za pomysły!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Najgorsze jest to, ze postawa obywatelska jest na tak na rozne tego rodzaju pomsły.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Znaczy sie, mam sie zwijac z tego swiata
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
E tam, pierwsza szczypawka nie jest tak szkodliwa, jak trzecia...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jeśli w podanym linku - to prawda - szczepienia przeciw covid od poniedziałku (13-12-2021r.) powinny być wyłącznie dla chętnych i wyłącznie za pełną odpłatnością *2!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Sandman
Newbie
wiadomoci: 184
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Niestety to juz funkcjonuje. W Hannowerze sa takie opaski, pewnie nie wszedzie, ale moze to wersja pr?bna. Bo nie jest obowiazkowe, dlatego napisałem, ze Niemcy sa na tak, jesli chodzi o tego rodzaju pomysly Blitz akceptacja...
|
|
|
|
|
|
|
|