renia
|
Może po szczepieniach robią się coraz bardziej posłuszni...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26762
|
Człowieczeństwo i bydlęctwo zawsze wychodzi w skrajnych przypadkach, szczególnie gdy wymagany jest wybór między egoizmem a altruizmem.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ufają rządzącym, inaczej nie potrafią Tyle lat dobrobytu to ich wiara że będzie dobrze...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A nie mówiłem że IdioteLand Będą się stosować nawet nie trzeba ich kontrolować Na jutro są podobno zapowiedziane strajki w całej Austrii. Fajnie, będzie co oglądać na jutubie.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale w maskach czyli świetna reklama pandemi
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Demo bez knebli i pały w łapy, jak chcą wolności Takie uliczne miałczenie nic nie daje Bardziej pielgrzymkę to przypomina Demonstrować też ich nauczyli Kulturalnie musi być...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Na dodatek pogodę oglądają. Tuż przed srajdemią kręciło się trochę agentów zza oceanu. Tzw. youtuber'ów od słodzenia polakom i sprawdzania zwyczajów pogodowych, konsumpcyjnych, itd... Ukraina i Białoruś też cieszyły się popularnością. W trakcie srajdemii zmiana kursów, ale też kierunki rozrób usraelskich...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Omikron by pfizer & co.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja chętnie oddam swoją, mam wielkie serce i lubię pomagać
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Szczepionke nawet dopłace 100 euro na walkę z głodem
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja też wyczuwam, że coś jest nie tak
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Oby nie padali jak będę w po pobliżu przechodził
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dobrobyt Tutaj zwolnić chcą id dodatkowych testow Za chwilę te dwie dawki nic nie warte będą Czuli opłaca się krótko za sznupy trzymać Weiter so...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
W Polsce na razie okazuje się, że połowa jest myśląca. Wrodzona nieufność do władzy ma tu też duże znaczenie. Już samo hasło "kradną ale się dzielą" świadczy o tym, że nikt nie ma złudzeń co do koryta+.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Na Twitterze gdzieś czytałem wątek jak koleś się skarżył, że kierowcy będą musieli się szczepić. To dostał szybką odpowiedź - "chłopie jak ty nie potrafisz załatwić certyfikatu szczepienia, to nie nadajesz się do roboty w transporcie".
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Będą dalej z głodu umierać, ale zaszczepieni...
|
|
|
|
|
|
|
|