admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26789
|
A w zasadzie -
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Przy takiej skali złodziejstwa publicznych pieniędzy nigdy winnych nie ma. A co do poszczepionkowego covidowego AIDS - czysty interes dla służby chorobie, bo mają teraz miliony osób przewlekle chorych na ciągnące się latami "dziwne choroby"... No chyba, że kto odpali stosowną częstotliwość 5G - uliczne, masowe zgony naczyniowo-sercowe - ale to się nie opłaca, bo to zarobek dla grabarzy, a nie lekarzy.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Przy takiej skali złodziejstwa publicznych pieniędzy nigdy winnych nie ma. A co do poszczepionkowego covidowego AIDS - czysty interes dla służby chorobie, bo mają teraz miliony osób przewlekle chorych na ciągnące się latami "dziwne choroby"... No chyba, że kto odpali stosowną częstotliwość 5G - uliczne, masowe zgony naczyniowo-sercowe - ale to się nie opłaca, bo to zarobek dla grabarzy, a nie lekarzy. 5G na wszystko. Na zaburzenie tkanek, a na zgony to pro-zusowo (gdy "wieka" emerytalnego nie chcą domykać w wyznaczonym roku życia).
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Mnie się to 5G bardzo nie podoba z racji szybkości przekazywania nieprawomyślnych danych. A że przy okazji komu tam spowoduje skrzepy z powodu wyszczepienia, to odrębna spawa.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ja znowu odwrotnie, czekam na 5G i jeszcze szybsze połączenia. Tak w ogóle, to jestem rozczarowany tymi obietnicami jak nowe technologie zmienią otaczający nasz świat i obawiam się że za mojego życia niewiele tego doświadczę.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jasne, teraz przez 5G nim się do domu dojedzie, to już z fotoradaru nakaz płatniczy na e-obywatel jest! Ale zawsze można się tłumaczyć, że to przez "wyciek danych osobowych", bo auto cały dzień w garażu stało...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Technologie działają w dwie strony, władza ogranicza wolność, a społeczeństwo je doskonale wykorzystuje do odzyskania wolności.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jak mawia "klasyk" - "jestem za, a nawet przeciw"...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A bo pewnie każdy z nas miał co innego na myśli, dlatego nic nie zastąpi rozmowy face to face, gdzie szybko można wyjaśnić o co komu chodzi.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Oczywiście, miło jest bez zacięć odtwarzać YT w 4K, ale niemiło jest w tym fotoradarowym przypadku, bo system pojemny i raczej się nie przytnie.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dokładnie. Na fotoradar Yanosik, a jak pojawią się drony, to znowu coś wymyślą. Nie chciałbym wracać do wolności PRLu, źle wspominam ten system mimo, że to moje lata młodości.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Nie ma że boli. Prl-pis!
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Najważniejsze ile wczoraj manifestowało...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale wg TVPiS zamiast 0,5mln, było tylko 0,1mln...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Rzucą jeszcze trochę kiełbasy na rynek i tak wszyscy na nich grzecznie zagłosują.
|
|
|
|
|
|
|
|