Autor
|
Wtek: EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO (Przeczytany 1163320 razy)
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26746
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jeszcze Horbana i Simona muszą uruchomić, bo sam Grzesiowski nie da rady wszystkich przestraszyć.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Na rozkaz Lauterbacha muszą poczekać
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Sam Tusk już nie wystarczy?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak tęsknią za restrykcyjnym "leczeniem" covida, kasa leciała strumieniami. I "zwyczajnie" chorzy nie zawracali lekarzom głowy...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Moja rodzinka czeka na rozkaz "szczepic sie". Jest gotowosc, czuja zagrozenie, mowia o tym...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mają ludziom w głowach namieszane, w naszej rodzinie też, nawet dwójce wnuków.. A teraz synowa narzeka, że wnuk raz po raz jest przeziębiony, jedno się nie skończy, już nowy kaszel i katar. Może to i przypadek tylko...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Moja siostra opty , też jest babcia, wiem o co chodzi ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale już nawet nie próbuję swojego zdania przedstawić, bo oni są świadomi, przezorni i odpowiedzialni...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nie jest łatwo tego wysłuchiwać, z boku łatwo się doradza, ale świadome babcie nie mogą się w to angażować, bo za każdym razem będzie bolalo...Lepiej Niemena posłuchać- "dziwny jest ten swiat"
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Znowu na szarym końcu, bo w innych krajach Unii, można było się już we wrześniu zaszczepić.. Może być i tak, że to wina pisu...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nie ma się co wstydzić- pis wywindowal gospodarkę z 40 miejsca 0 na 20 w światowym rankingu ...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
I zaś jakiś patogen odzwierzęcy, co nigdy nie atakował ludzi! Ciężka sprawa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|