|
Jarek
Go
|
Myli się Maciak, bo przecież Rosja jest rabowana systematycznie bez uzycia broni jadrowej Kazachstan dla przykładu w rękach srokelfelera ...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Trochę ci się pomieszało.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A co takiego ? Mowi że Ruskich sięwszyscy obawiaja , bo mają tam ileś głowic jadrowych Ale to nie trzyma się logiki. Nie będę wymieniał ile im już zabrali- wystarczy spojrzec na mapę Rosji z 1980 ...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
W 1980 miałeś Rosję?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No dobra nazwa się zmieniła U nas też RP ktorac teraz jest...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26746
|
Ale to sprzed dziewięciu lat! Teraz abonament na szczepionki covid wystarczy wykupić na spłatę...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No to idziemy z po(d)stępem...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wszystko co zostanie wymyślone niezależnie od tego jakich regulacji byśmy użyli, zostanie użyte i zastosowane. Jedynym wyjątkiem jest Dieta Optymalna, która wymaga zrozumienia, a więc nie stanowi zagrożenia do szerokiego rozpowszechnienia.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Spoko! Teraz ketofajnych przybywa logarytmicznie, co to stosują Żywienie Optymalne, ale o Doktorze nigdy nie słyszeli!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A bo zamiast sobie codziennie pozwolić na te 50/60/70g cukru, to dziadują na 20 i potem się łamią, albo jakieś cheet daye robią. Wiem po sobie, że ciała nie da się długo oszukiwać, szydło prędzej czy później wyjdzie, jak nie tu, to gdzie indziej. Dieta powinna być możliwa do stosowania dożywotnio.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dokładnie, dlatego Optymalna jest optymalna.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mam w pamięci słowa Doktora, że po pewnym czasie stosowania ŻO białko należy zmniejszyć, a węgli można dorzucić, to czyni Optymalną w pewnym stopniu zbliżoną do "normalnej". Zauważyłem, że jak do mięsa czy jaj dorzuci się jakichś warzywnych śmieci, a la sałatka, to nikt się nie dziwuje, że "co ty tam jesz".
|
|
|
|
|
|
|
|