admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26761
|
Dlatego są niebezpieczni!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Palanty...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Psy, koty, to jest przyszłosc, nowi pacjenci chorob cywilizacyjnych. Nie wiem czy w ogole uchowa sie chociaz troche logiki w tej unii - wszystko idzie w kierunku psychiatryka...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Cudownie wiadomości. Ciekawe ile jeszcze takich rewelacji będzie publikowanych w ramach zapowiadanej na przyszły rok "pandemii" Gdzieś czytałem, że głównie zbierają genomy, aby wszystkich mieć bez żadnych wątpliwości "na oku"!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale ten kierunku myślenia jaki narzucają-wirusy przez zmiany klimatyczne- ocipienie powstała...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To już nie putininflacja, tylko Urszulka kazała pisowcom drukować, a ci posłusznie rozkaz wypełnili?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Wszystko zrobili jak Urszula kazała- wszystko podpisali a Tusk mówi że pis to wrogowie Unii i wspólnej Europy. KPO mi nawet Morawiecki podpisał..
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Oportuniści jakich mało, to fakt.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale ten kierunku myślenia jaki narzucają-wirusy przez zmiany klimatyczne- ocipienie powstała...
Czyli już jest winny. Krowy przez ocieplanie klimatu, stwarzają korzystne warunki wirusom do rozwoju...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale nie będą mieli lekko z tą sterylizacją komarów...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale on teraz u Tuska na stołku, więc nie będzie winy za inflację tuskowatych, w razie darmowych szczepień niemieckimi szczepionkami...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Właśnie...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wiadomo, że Grzesiowski to wina Tuska.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Zobaczy się Wina pisu była, bo Grześkowiak był pisowski :lol:Ale ma Tusk nosa co do fachowców- nie gra roli że pisowiec... Dotrzymał obietnicy wyborczej, żadnych znajomosci na rządowe stołki - kompetencje się liczą..
|
|
|
|
|
|
|
|