renia
|
Jak zapłacą za reparacje wojenne wtedy można budować przyjaźń na zasadzie pozycji państwa poszkodowanego traktowane z szacunkiem, a nie macie przyjąć teraz euro , Tusk do nogi stawiac wiatraki itp...
Nie narzekaj, imigrantów dostaniemy za darmo... .Dobrze mówi bo tutaj tak jest, cykają się czarnuchow, arabów... https://youtube.com/shorts/ciPmFj-2RS8?si=scIuNVgdH9Pul3OMA nie można nosić ze sobą gazu łzawiącego dla samoobrony... U Niemca nie wolno gazu noży nawet śrubokrętu mieć przy sobie , ale czarnuchow nie obowiązuje... Dziwne...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nasza dobra znajoma która pelni obowiazki policjantaki w Monachium, lubi nas informowac o wszystkim Jak na jedyna Polkę w policji, kapuje nam wszystko o niemieckiej policji Napisałbym parę ciekawostek, ale judzenie nie wpływa dobrze na Polsko - niemiecka relacje ..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Polka jest niemiecką policjantką...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja tylko wyjątkowe osoby znam - tak już mam
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26739
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Nasza dobra znajoma która pelni obowiazki policjantaki w Monachium, lubi nas informowac o wszystkim Jak na jedyna Polkę w policji, kapuje nam wszystko o niemieckiej policji Napisałbym parę ciekawostek, ale judzenie nie wpływa dobrze na Polsko - niemiecka relacje .. Jak już jest mocna potrzeba judzenia to w wątku niepublicznym może? Wiem to nie to samo, ale...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Znaczy się ze jesteś juz zagospodarowany?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Znaczy się ze jesteś juz zagospodarowany?
Tzn?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
nie interesuje cie nic wiecej, oprocz tego co wiesz...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
nie interesuje cie nic wiecej, oprocz tego co wiesz...
A co jest jeszcze więcej?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Zrob sobie sam rozpoznanie...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Zrob sobie sam rozpoznanie...
Miałeś mnie nauczyć myśleć.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
na poczatek nr konta moge ci jedynie podac - od 2000 zł masz paket premium przez tydzien po dwie godz za dzien - wchodzonko? Przejdz na wątek sport
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
na poczatek nr konta moge ci jedynie podac - od 2000 zł masz paket premium przez tydzien po dwie godz za dzien - wchodzonko? Przejdz na wątek sport
Miało być na wczoraj i bez pretekstów. Zadeklarowałeś, a tu dalej nic. Pytanie - jak chcesz podać nr konta, jak posta bez błędów nie możesz napisać? Ryzyko (licho to wygląda).
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Spokojnie - bedzie koncentrejszyn i dobrze napisze
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Spokojnie - bedzie koncentrejszyn i dobrze napisze W tym tempie nie zdążymy. Limity wprowadzą w amerolskim EU kampf.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26739
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Widocznie zapasy szczepionek mają spore i chcą je zamienić na kasę, ta się tak szybko nie przeterminuje. Urszulka von powinna za swoje pieniądze wykupić zamawiane szczepionki.
|
|
|
|
|
|
|
|