renia
|
Większość osób na pewno odstawia go z kultury osobistej, a nie dla tej złotówki...
Cóż a propos tej kultury osobistej, to jeszcze rozszerzyłbym system kaucyjny na małpki, bo tego jest najwięcej po krzakach. Może być, a margines niereformowalnej patologii jest chyba we wszystkich krajach...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Większość osób na pewno odstawia go z kultury osobistej, a nie dla tej złotówki...
Cóż a propos tej kultury osobistej, to jeszcze rozszerzyłbym system kaucyjny na małpki, bo tego jest najwięcej po krzakach. Może być, a margines niereformowalnej patologii jest chyba we wszystkich krajach... I tak w Polsce jest stosunkowo czysto...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak jesteśmy w górach, to zawsze nas zastanawia, jak to jest, że potrafią wnieść 1,5l wody, a pustej butelki PET 40g w dół już nie.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Może być, a margines niereformowalnej patologii jest chyba we wszystkich krajach... I tak w Polsce jest stosunkowo czysto... Tak gdzieś... doły dołów pośród krajów zachodnich.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26728
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...a do tego Włodzimierz Putin zakończył "pandemię" w jeden dzień! ... Tak się mówi. Tyle że na polinie trwała jeszcze faktycznie do półtora roku później. Ale wojny zachodu planowane są na długo przed ich rozpętywaniem. Dlatego wyglądało to dla mnie na kolejny etap w ubiednianiu-urabianiu przedwojennym społeczeństw bo interwencja amerolska w sprawie Chin miała być i tak zaczęta.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Trzymać go! za słowo.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tylko kto decyduje co jest prawdą, a co fałszem. Na pewno nie dane statystyczne i wyniki badań...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Zgodnie z najnowszą naukową wiedzą medyczną chętnie oddam posłowi Arłukowiczowi wszystkie moje zaległe i przyszłe szczepionki na Covid 19 i kolejne Covidy. Krótki rzut oka na twarz posła nawet po drucie mi wystarczy na skuteczną diagnozę. Trójglicerydy podwyższone i powiększona wątroba na bank. Prawdopodobnie doszło już do przełamania i brak objawów porannego kaca.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jako NOP...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
juz go nie ma To jakas plaga z tymi znikajacymi artykulami
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Kurczę mogłem zacytować chociaż kawałek!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Cytowac trzeba teraz, takie czasy
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Muszą szybko szczepić wszystkich tymi szczepionkami co mają. Nie zastanawiać się czy pasują, co będzie złe, to "ziemia wyciągnie"...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
I koniecznie maseczki wprowadzić, bo interes maseczkowy zdycha!
|
|
|
|
|
|
|
|
|