Gavroche
|
Tak, wiem, przymus jest jak nic. A powiedz, Maniek, jak bagiety przychodzą do domu, zabrać siłą na szczepienie, to można się chociaż ubrać, czy biorą, jak się stoi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ogólnoświatowa akceptacja segregacji na razie jest, więc tego się nie boją. Może spadku obrotów przedsiębiorcy się lękają? W sumie e-commerce jest tak rozwinięte, że nigdzie nie trzeba łazić, wszystko do domu przyniosą.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Podejrzane. Ja bym szczepionych nie wpuszczał, to ryzyko.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Gdzieś już widziałem takie zagrania, promocje tylko dla nieszczepionych, może na osłodę?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
To nie zagranie. Podstawy bezpieczeństwa. Troska...
|
|
|
|
|
|
|
MarekS
Go
|
Coś jest na rzeczy, na FB wpadają mi posty, soscuba, wolność dla ... i takie tam, urabiają opinię społeczną.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale przymusu szczepień nie bedzie, bo konto w banku tez nie jest, a wszyscy pracujący na legalu mają
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ale przymusu szczepień nie bedzie, bo konto w banku tez nie jest, a wszyscy pracujący na legalu mają Oczywiście że nie będzie bo to nielegalne. Od tego są metody przestępcze, ewolucja, rugowanie, zmiana środowiska (warunków otoczenia) itd.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Coś jest na rzeczy, na FB wpadają mi posty, soscuba, wolność dla ... i takie tam, urabiają opinię społeczną.
Ano. Dlatego ja zawsze powtarzam że Alaska również zasługuje na wyzwolenie. Mieszka tam z pewnością wielu rdzennych i nie tylko, którzy są izolowani w tym dziwnym tworze.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ogólnoświatowa akceptacja segregacji na razie jest, więc tego się nie boją. Może spadku obrotów przedsiębiorcy się lękają? W sumie e-commerce jest tak rozwinięte, że nigdzie nie trzeba łazić, wszystko do domu przyniosą. Pewnie sondaże poszły w dół. We współczesnych demokracjach, to wszystko partie sondażowe pilnujące tylko stołka.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Podejrzane. Ja bym szczepionych nie wpuszczał, to ryzyko. O toto, szczególnie ci tym fajzerem zaczipowani.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ważne że zaszczepiony na covida nie umiera, tylko łagodnie przechodzi stan podgorączkowy.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Zgodnie z procedurą. A jak jeden z drugim padną, albo powikłają to też zgodnie z procedurą bo procedura to świętość arcy jest.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Piec dni wytrzymali Piniondz nie smierdzie Hiszpania tez juz sie zlamala. Czekamy teraz na babciofila
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Niemiecki porządek czas wprowadzić, jeszczę trochę...
|
|
|
|
|
|
|
|
|