MarekS
Go
|
Dzisiaj wróciłem z Grecji, masakra jak wykorzystują narzędzia represyjne w Polsce. Szczepieni na prawo i do domu, nieszczepieni na lewo, podaj dane, kwarantanna, test albo siedzisz 2 tyg. Na prawie cały samolot było nas kilka osób, może z dziesięć. Jak wieźli nas na parking, jechała jakaś para z Holandii z maskami na pyskach i szczęśliwi, że nie muszą tego przechodzić. Jak delikatnie powiedziałem, że w Grecji wszyscy zakagańcowani to temat się urwał i tak trochę bardziej maska z pyska się babie zsunęła. A swoją drogą ludzie z własnej inicjatywy ogrywają system nawet ci po drugiej stronie, po prostu robić im się nie chce, ale nie będę pisał publicznie. Covida w każdym razie nie ma w Polsce.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Na Bawarii masakra- kneble ffp2 Sydolf wunderwaffe. Ludziska są zadowoleni ze mogą być inni - starannie pokneblowani. Bawarska madrość w zapopbieganiu chorób.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Pożyteczny idiota... Okulary powinni też uznać za szkodliwe...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja bym go okneblował w tym studio, w ramach stosowania chigieny. Tusk ten sam kaliber, dziady ponad wszystko...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ale zdziadział od tej szczepionki. Jak Kali schetyna zakażać po szczepieniu skażeniu to być dobrze, ale jak inni naturalnie to być zła. A swoją drogą ciasno się chyba robi przy korycie że tą shetynę tak na ostrzał rzucają.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ja bym go okneblował w tym studio, w ramach stosowania chigieny. Tusk ten sam kaliber, dziady ponad wszystko...
Otóż to, najlepiej hełm płetwonurka na głowę i dopiero do studia wpuścić.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Pewnie ratuje swoją sierść...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Panie morawiecki, a dla kogo te szopki "antyszczepionkowe"? Na miejscu zleceniodawcy zwolniłbym pana.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Otóż to, najlepiej hełm płetwonurka na głowę i dopiero do studia wpuścić. Dzisiaj takie pytanie slyszalem, jak ci od folii na glowie sa foliarzami, to kim sa ci od szmat na ryjach?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RafałS
|
No przecie to chirurdzy są.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Na Kube by ruszyli, ale to tylko przystawka, zostawili na ciężkie czasy - rezerwa taktyczna..
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Biden marionetka bez jajek
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Na moje pierwszy prezydena USA sterowany pilotem
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ano, tylko czasem wyłazi jak padają bateryjki. Na Kubę licytacja teraz kto bardziej pomoże...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Chiny, i Ruskie by chcieli, tak jak Niemców...
|
|
|
|
|
|
|
|
|