|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26760
|
Renia zaczynasz starą śpiewkę? Pożyliście, zobaczyliście "rządy prawa i sprawiedliwości", pożyjecie i zobaczycie, co będzie dalej, jak nie wiecie co będzie, to tylko czas pokaże...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja nie wiem co będzie... Trzy lata temu lockdownu na pewno nikt się nie spodziewał, no może tylko ci, którzy go planowali...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Nie martw się, większość ludzi czeka na "czas pokaże" - więc spoko.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Renia zaczynasz starą śpiewkę? Pożyliście, zobaczyliście "rządy prawa i sprawiedliwości", pożyjecie i zobaczycie, co będzie dalej, jak nie wiecie co będzie, to tylko czas pokaże... Jest dobrze bo PiS rządzi...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Pisowcy zawsze byli wrogo nastawieni do Niemieckiej polityki. Dlaczego teraz robią tak jak niemcy, a nie tak jak Dania, czy Szwecja . Nawet Orban się niemcowi postawił swoich nie gnebić. Liliputin ma mokro w majtach przed niemieckim porządkiem, i tyle. Elektorat podobnie sie zachowuje...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Juz usuneli Dzialaja caly czas
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Juz usuneli Dzialaja caly czas Dobrze, że czuwają i te "teorie spiskowe" usuwają. Jeszcze ludzie by przestali się szczepić i tyle szczepionek by się zmarnowało...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dwa miesiace temu mówili - koniec świrusa, i ze państwo nie bedzie ingerować w problemy zdrowotne obywateli. Pewnie zapomnieli Sydolfa zapytać
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Muszą się wziąć za walkę. Dał im przykład Jan Sobieeeski jak zwyciężać mają.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jasne, walka będzie okrutna, bo to ponoć w jednym szpitalu nie było chętnych do roboty za 54tys. brutto/miesiąc, jak ogłowili "koniec walki" ze świrusem obcięli "dodatki covidowe" i zaraz mają strajk... Ale niektórym mózgi poważyła ta "pandemia".
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A to na pislandii, to stać ich. Za chwilę będą milionerami.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Jak to tak do lekarki sobie chodzić, to ona nie na "pierwszej linii" walki ze srovidem?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A u Ciebie ok?
ŻO to taki podstępny model żywienia, czujesz się ok, wyniki masz ok i jak przyjdzie co do czego, to nie potrafi się tego wychwycić. Dzięki - czuję się dobrze.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak to tak do lekarki sobie chodzić, to ona nie na "pierwszej linii" walki ze srovidem? Kovidianka pełną gębą z takim głębokim przekonaniem. Ja oczywiście też, bo chcę jak najszybciej wyjść ze skierowaniem na badania i tyle.
|
|
|
|
|
|
|
|
|