RafałS
|
Mnie interesują ruchome ości i nieruchome.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26761
|
"Belgia. Zaskakujące informacje rządu. "54 proc. hospitalizowanych to osoby zaszczepione." - jestem zaskoczony! Tu jest dokładnie tak samo, tylko medialne "statystyki" są pisowsko-pełowskie.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nie było trudno przewidzieć że tak będzie. Dobrze że nie uświadamiałem znajomych, bo jeszcze by obwinnili że wykrakałem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Spokojnie, to tylko zespół lęków poszczepiennych. Hihopondria i epizody maniakalne.
|
|
|
|
|
|
|
MarekS
Go
|
[quote author=Blackend l Chętnie zobaczyłbym statystki nowych aut kupionych przez lekarzy w covidzie w stosunku do poprzednich "chudych" lat. Trochę trzeba poczekać na te statystyki. Samochody jeszcze pewnie nie doszły, bida na rynku czas oczekiwania 6 do 8 miesięcy, starymi musza się telepać????
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Spokojnie, to tylko zespół lęków poszczepiennych. Hihopondria i epizody maniakalne. Pożyteczny Patol
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
[quote author=Blackend l Chętnie zobaczyłbym statystki nowych aut kupionych przez lekarzy w covidzie w stosunku do poprzednich "chudych" lat. Trochę trzeba poczekać na te statystyki. Samochody jeszcze pewnie nie doszły, bida na rynku czas oczekiwania 6 do 8 miesięcy, starymi musza się telepać???? Na talony zawsze poza kolejnością bylo
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Trochę trzeba poczekać na te statystyki. Samochody jeszcze pewnie nie doszły, bida na rynku czas oczekiwania 6 do 8 miesięcy, starymi musza się telepać????
Tak się rozpędzili, że chipów na autka zabrakło.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Byłam dzisiaj na hali targowej, a tam praktycznie wszyscy byli w maseczkach... A już był taki fajny luzik...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Znowu jest nakaz jakiś?
|
|