admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26795
|
Przed chwilą byłem na kawie w Circle K na mieście - patrol drogówki wpadł na hotdoga i się nie czepiali o brak kagańca - spoko... Sami byli zamaskowani!
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A co na zewnątrz znowu wprowadzili?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Nie, na zewnątrz jeszcze można bez...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wczoraj byliśmy w Lidlu i byliśmy bez kagańca, parę osób też, a prawie cała reszta z kagańcem na brodzie - komedia.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ciekawe jak (i czy w ogóle) ta "pandemia" się skończy... Aby tylko nowej nam nie zaserwowali...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A czy się skończy - pisałem zaraz na początku tego wątku, a że coś nowego "zafundują" nie mam wątpliwości - bo grunt jest wielce podatny.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nowa władza u niemiaszków twierdzi, że w marcu będzie koniec "pandemii", a jak będzie, to czas pokaże.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A to tylko zależy jaką "uchwałę" podejmą... Można "pandemię" zakończyć natychmiast, ale nie leży to w interesie "rządzących", więc "pandemia" trwa.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dokładnie tak jest, dlatego opętańcy pokroju Grzesiowskiego występują w telewizji.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wystarczy więc wyłączyć telewizory i po pandemii.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Mainstream już do internetów przeniknął i nauczył się go wykorzystywać. Kiedyś bali się słowa pisanego i trzymali ludzi w ciemnocie, ale okazało się, że umiejętność czytania i pisania nie jest żadnym zagrożeniem.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Media mnie nie ruszają-zadna to dla mnie pandemia. Widok "knebla" działa na mnie jak płachta na byka...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dla władzy najgorsze zagrożenie jest brak wpływów ze zdzierstwa. Skuteczne przekierowanie funduszy z klanów np. marnowieckich na prawdziwe interesy narodu byłoby kluczowe i położyło te gówno-szopki.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Kiedyś bali się słowa pisanego i trzymali ludzi w ciemnocie, ale okazało się, że umiejętność czytania i pisania nie jest żadnym zagrożeniem. Fantastyczne spostrzeżenie! Bo czytać może każdy, ale czytać ze zrozumieniem - to inne kalosze.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Dokładnie!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A niektórym wychodzi że nawet lepiej wiedzą, mieszając wiedzę z ciekawostkami....
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To przyjemne uczucie udowodnić, że Doktor się myli i ta frustracja, że Admin ma to tam... takie niedomówienie.
|
|
|
|
|
|
|
|