admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26762
|
Ma się super, tylko nazwę zmieniła!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ma się super, tylko nazwę zmieniła! Tak samo uważam...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Żytkokomunia ma się świetnie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jestem za. Powinno być referendum...Czy ludzie chcą locdownu, czy potraktować covid jak każdą inną chorobę wirusową i z nią normalnie żyć... Liczyć się z tym, że z nami zostanie i będzie mutowała, jak to wirusy mają w naturze. Koronawirusy były, są i pewnie będą...Do końca świata i jeden dzień dłużej...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dzięki pandemii narody posłuszne, i to chodzi chodziło...
Dokładnie, to fałszywe "przedpandemiczne" poczucie "wolności" trzeba było ukręcić, aby się ludziom kompletnie w łepetynach nie przewróciło z tego "dobrobytu". No dobra , ale co oni do mnie mają, jak ? przed pandemia złego słowa na niemca nie powiedziałem
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Jestem za. Powinno być referendum...Czy ludzie chcą locdownu, czy potraktować covid jak każdą inną chorobę wirusową i z nią normalnie żyć... Liczyć się z tym, że z nami zostanie i będzie mutowała, jak to wirusy mają w naturze. Koronawirusy były, są i pewnie będą...Do końca świata i jeden dzień dłużej... Masz problem. Zrób sobie u siebie w domu referendum, za swoje. Jeśli cię temat interesuje tak bardzo.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Naszczuli skutecznie ludzi przeciwko sobie. O ile pamiętam, to przy ptasiej grypie za Kopaczowej, rzecznik praw obywatelskich domagał się szczepionek i wieszczył wyludnienie po epidemii. I o ile też pamiętam, to Kopaczowa się broniła, że producenci szpryc nie dają gwarancji.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Dokładnie tak było, a "czarny scenariusz" się nie sprawdził.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jestem za. Powinno być referendum...Czy ludzie chcą locdownu, czy potraktować covid jak każdą inną chorobę wirusową i z nią normalnie żyć... Liczyć się z tym, że z nami zostanie i będzie mutowała, jak to wirusy mają w naturze. Koronawirusy były, są i pewnie będą...Do końca świata i jeden dzień dłużej... Masz problem. Zrób sobie u siebie w domu referendum, za swoje. Jeśli cię temat interesuje tak bardzo.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jestem za. Powinno być referendum...Czy ludzie chcą locdownu, czy potraktować covid jak każdą inną chorobę wirusową i z nią normalnie żyć... Liczyć się z tym, że z nami zostanie i będzie mutowała, jak to wirusy mają w naturze. Koronawirusy były, są i pewnie będą...Do końca świata i jeden dzień dłużej... Masz problem. Zrób sobie u siebie w domu referendum, za swoje. Jeśli cię temat interesuje tak bardzo. Najlepiej w najbliżej rodzinie referendum zrobić, bo jak 70 % zaszczepionych ,to i 50% moze chcieć inowacyjnych obostrzeń
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Fałszują statystyki, boją się powiedzieć ludziom, że wyszczepienie nic nie daje, z wyjątkiem zwiększenia prawdopodobieństwa wylądowania w szpitalu. Zamiast tego straszą i "zachęcają" naiwniaków do przyjmowania "eksperymentu..." Przecież to przestępstwo!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
"By było gdyby nie było bo było było gdy byliśmy gdzie nie było...". Wiadomo.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jestem za. Powinno być referendum...Czy ludzie chcą locdownu, czy potraktować covid jak każdą inną chorobę wirusową i z nią normalnie żyć... Liczyć się z tym, że z nami zostanie i będzie mutowała, jak to wirusy mają w naturze. Koronawirusy były, są i pewnie będą...Do końca świata i jeden dzień dłużej... Masz problem. Zrób sobie u siebie w domu referendum, za swoje. Jeśli cię temat interesuje tak bardzo. Co tak zaraz ostro? To są luźne dyskusje...Różne spojrzenia na sytuację. I tak wpływu na przebieg działań praktycznie nie mamy...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
"By było gdyby nie było bo było było gdy byliśmy gdzie nie było...". Wiadomo. Zażydzenie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|