|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26762
|
Tam wszyscy są do wymiany, ale kasta 500+ zadba o właściwy wybór.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jakie szczęście że wpadła mi reręce książka Doktora. Wynagrodzenia nawet w ciężkich idiotycznych czasach ...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ostatnie szczepienia miałem w podstawówce, chyba jeszcze jedno potem w średniej. Jakieś dziwne objawy w tamtym okresie, gratis? Choć wtedy tego nie podejrzewałem zupełnie, ale kto wie...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Czyli siedem Spiskowcy wiedzieli to już rok temu...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ostatnie szczepienia miałem w podstawówce, chyba jeszcze jedno potem w średniej. Jakieś dziwne objawy w tamtym okresie, gratis? Choć wtedy tego nie podejrzewałem zupełnie, ale kto wie... [/quoteř] Ja jestem po Jonsonie i mam objawy. Jestem nabuzowany bo wiem że będą dalej ścigać zdrowych
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Cena Arki po tym linku eksplodowała w górę. Jak tak dalej pójdzie to będzie trzeba się w rok uwinąć
|
|
|
|
|
|
|
Sandman
Newbie
wiadomoci: 184
|
Fejk akurat ale niczym się nie rożni od rzeczywistości która nas otacza.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Sydolf nminister KnebloIdiotenLandu wiele razy m?wił od wielokrotnym szczepieniu. A wczoraj nowy minister chor?b idiotenlandu tez mowił o nowch pandemiach... O koncu mozna zapomniec...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Musi być przez "wiele lat". Dla lepszej implementacji komuny i wyrabunku narodów.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jadą na bezczela dopóki biznes się spina, a że przy okazji politykom też się opłaca, bo np. taki Glapiński może spokojnie już powiedzieć, że inflację wywołał świrus, to będą to ciągnąć ile się da. Ludzie muszą spłacić długi, choć cały czas myślą, że dziura budżetowa ich nie dotyczy.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Okropne - brak słów.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ciekawe ile byłoby wyszczepków, jakby trzeba było płacić za te chipy z własnej kieszeni?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Pewnie tyle samo co rocznych szczepień na grypę, której już nie ma.
|
|
|
|
|
|
|
|