Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Małysz się zdziwi Logika w IdiotenLandzie nie dla normalnych...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Jego szpital publikuje prawie codziennie dane, wiekszosc to szczepieni a na intensywnej sami szczepieni. Ciekawe sa tlumaczenua ?expertow? -ci co sie zaszczepili i wyladowali w sxpitalu w czasue krotszym niz 14 dni po wzieciu szprycy sa zapisywani jako nieszczepy
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26649
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Świetne korpo dyrektywy dla wszystkich pragnących zaorać swój własny biznes.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jego szpital publikuje prawie codziennie dane, wiekszosc to szczepieni a na intensywnej sami szczepieni. Ciekawe sa tlumaczenua ?expertow? -ci co sie zaszczepili i wyladowali w sxpitalu w czasue krotszym niz 14 dni po wzieciu szprycy sa zapisywani jako nieszczepy Gdzie publikuje te dane?
|
|
|
|
|
|
|
MarekS
Go
|
Bez obostrzeń odwołują już imprezy, interes coraz słabiej idzie a od 1.01 widmo kolejnych podwyżek.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Spoko w KnebloIdiotenlandzie liczby zakazonch spadaja, a Izrael nie bedzie sie czwarty raz dawkował. No i stanowcze zapowiedzi tego patola niemieckiego od chor?b, ze za dwa miesiace pokona wirusa.
|
|
|
|
|
|
|
Sandman
Newbie
wiadomoci: 184
|
Jego szpital publikuje prawie codziennie dane, wiekszosc to szczepieni a na intensywnej sami szczepieni. Ciekawe sa tlumaczenua ?expertow? -ci co sie zaszczepili i wyladowali w sxpitalu w czasue krotszym niz 14 dni po wzieciu szprycy sa zapisywani jako nieszczepy Gdzie publikuje te dane? https://twitter.com/RafalPiech_
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Cena "arki" na giełdzie wolnosciowej na tym samym poziomie, ale po nowy roku, trzeba sie liczyc z kursem spadkowym akcji
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
To ja przywdziewam hełmofon bo i walnut może mi walnąć.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jego szpital publikuje prawie codziennie dane, wiekszosc to szczepieni a na intensywnej sami szczepieni. Ciekawe sa tlumaczenua ?expertow? -ci co sie zaszczepili i wyladowali w sxpitalu w czasue krotszym niz 14 dni po wzieciu szprycy sa zapisywani jako nieszczepy Gdzie publikuje te dane? https://twitter.com/RafalPiech_W Tarnowskich Gorach tez szczepy to wieksxosc, 3 dni temu podawali 23 na 40... Tymczasem wladza zarzadzila polowanie https://tarnogorski.info/policja-p/
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A nie mówiłem że IdioteLand Będą się stosować nawet nie trzeba ich kontrolować
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Oni się w tym dobrze czują szczególnie maski ich fascynują Knebloland pośmiewisko Europy
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Beznadziejne jest to, że tak wielu się dało zastraszyć wraz z podporządkowaniem. Jakoś mi to do wolnych ludzi ni jak nie pasuje!
|
|
|
|
|
|
|
|