admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26502
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A bo to totalna opozycja koronaświrusowa i tylko radykalna eliminacja może pomóc.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
I to jest słuszna droga... I rejestracja ciąż! Nie wiem, czy nie wyprowadzić się na wiochę (położyli światłowód na 600mega, do sklepów niedaleko, centrum Ciechocinka w 13minut) - ale tymczasowo nie rzucam hasła, aby rodziny nie stresować...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja to mam zawsze tak, ze nie mam nigdy nic do stracenia
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ja to mam zawsze tak, ze nie mam nigdy nic do stracenia Z wiochy do Ciechocinka mam tyle jak z osiedla do centrum Włocławka i to bez korków...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
No wreszcie cos logicznego i nadzieja https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34750163/ Jasne, jasne, informacji na ten temat, że "głowa mała" - będzie przebój typu "theraflu" - bo na wirusy tego typu to tylko własna immunologia - cherlawe musi odejść.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Same zalety
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No wreszcie cos logicznego i nadzieja https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34750163/ Jasne, jasne, informacji na ten temat, że "głowa mała" - będzie przebój typu "theraflu" - bo na wirusy tego typu to tylko własna immunologia - cherlawe musi odejść. Wiadomo; zabawa w chowanego
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Bez badan lipa bedzie
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Spoko, mają dobrych makretingowców, więc sukces pewny, nuiezależnie od skuteczności...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Fatalna wiadomość. W USA tylko paszporcik Gila Bates'a chroni przed srajdemią. Lek to lepiej się sprawdza w warunkach europejskich.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W Niemczech "advenzeit" mi sie podobał, super swiateczna atmosfera w sklepach, a przy budach z grzancem orkiestry. Ale czas było skonczyc z tym szkodliwym trybem zycia. Teraz w nowo powstałym panstwie (knebloland), dbamy tylko o nasze wpolne zdrowie, bo wiadomo ze najwazniejsze...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Fatalna wiadomość. W USA tylko paszporcik Gila Bates'a chroni przed srajdemią. Lek to lepiej się sprawdza w warunkach europejskich. Ponoc europa w legalnym cpaniu lepsza od hameryki
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ahha! Byłbym zapomniał, trzeba koniecznie zamknąć manhattan bo to uwłacza wszelkim standartom żeby tak się gnieździć w dobie "pandemii". Niepoważne byty.
|
|
|
|
|
|
|
|