RafałS
|
Przekręt i nikt Horbanów, Niedzielskich i całej reszty szkodników nie rozliczy. A przede wszystkim WHO... No jednak Szwedzi potrafili się oprzeć WHO. Mieli zwolnienie bo i tak zaorany kraj . Gotówka prawie wycofana multikulti korpo wprowadzone hoho temu...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dzięki za sprostowanie. Chodziło mi o początek pandemii, gdy jako jeden z nielicznych bogatych krajów nie ulegli presji WHO i nie spanikowali. Czyli dało się i dlatego Niedzielski, Horbany, Grześkowiaki są bezpośrednio za nadmiarowe zgony odpowiedzialni. Pisałem już tu o tym, że u nas pierwszą placówką, która się zamknęła była... poradnia zdrowia, słyszycie - poradnia zdrowia. Co to ma być? Biedronka otwarta, a lekarze pochowali się w domach jak szczury. Dlaczego nikt o tym nie pisze?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W zasyfionch kneblach pracowali przy spożywcze Cud że nie doszło do prawdziwej pandemii typu nowoczesny syfilizm
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
W przychodniach fajne imprezki były "czy się stoi, czy się leży" bo to tyle +++ się dostaje. Ku chwale inflacji...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak tak dalej pójdzie, to w przyszłości w czasie pożaru, pierwsi pochowają się strażacy, a w czasie wojny pochowają się żołnierze.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzięki za sprostowanie. Chodziło mi o początek pandemii, gdy jako jeden z nielicznych bogatych krajów nie ulegli presji WHO i nie spanikowali. Czyli dało się i dlatego Niedzielski, Horbany, Grześkowiaki są bezpośrednio za nadmiarowe zgony odpowiedzialni. Pisałem już tu o tym, że u nas pierwszą placówką, która się zamknęła była... poradnia zdrowia, słyszycie - poradnia zdrowia. Co to ma być? Biedronka otwarta, a lekarze pochowali się w domach jak szczury. Dlaczego nikt o tym nie pisze? A "najśmieszniejsze" jest to, że prywatne gabinety lekarskie przyjmowały pacjentów, nie panikowali...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Jak tak dalej pójdzie, to w przyszłości w czasie pożaru, pierwsi pochowają się strażacy, a w czasie wojny pochowają się żołnierze. Tuż po podjudzaczach.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak tak dalej pójdzie, to w przyszłości w czasie pożaru, pierwsi pochowają się strażacy, a w czasie wojny pochowają się żołnierze. Tuż po podjudzaczach. A podjudzacze wyjadą do Londynu tak jak wcześniej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26574
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Co to, reklama filmu na Disney+?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ciekawe kiedy "wyszczepy" zaczną dochodzić odszkodowań za szczepionkowy AIDS?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
To zrozumiałe, po co mieć w kichach jakieś microbiomy produkujące naturalne toksyny, skoro można te toksyny suplementować syntetykami...
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Mięso rakotwórcze, kiszonki rakotwórcze, tylko zielsko GMO pędzone chemią nie jest rakotwórcze. No i oczywiście cukier, który tylko krzepi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|