|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26752
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Mengelow 200, i ich sadystyczne zapedy ...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Choroba X, to jakaś reklama podprogowa Muska?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeden obraz zastępuje tysiąc słów. Wystarczyło pokazać trumny w Bergamo, a zaraz potem przejazd ciężarówek wojskowych - perfekcyjna robota. A jak nasz stadion w Warszawie był zawalony chorymi na covid... Piętrowo leżeli....
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Już nawet nie kryją się ze swoimi przekrętami. To tak jak z badaniami naukowymi, najpierw mają wnioski i wyniki, a potem robią badanie tak, aby pasowało...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Sam tak robiłem, jak na fizyce metrowym wahadłem miałem wyznaczyć przyspieszenie ziemskie w 45min, z dokładnością do 3 miejsc po przecinku czy jakoś tak. Nie pamiętam dobrze wzorów, bo to ze czterdzieści trzy lata temu nazad było, a mie takie wyliczanki są kompletnie niepotrzebne, to po co pamiętać?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Dawno do fizy nie zaglądałem, bo jakoś potrzeby nie było.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dawno do fizy nie zaglądałem, bo jakoś potrzeby nie było. Podobno fiza to podstawa biochemii.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jak sie chemie dołaczy, wyjdzie bio... Sedlak pisał o tym ...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Na początku zawsze je fiza.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Bioelektronika
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Dlatego szczepienne chipy grafenowe mają sens...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dlatego szczepienne chipy grafenowe mają sens... W ujęciu kryminogenno-pato-rzeźniczym . U tych co im się z implantami, robocopami, hybrydami itd. kojarzy. A Sedlakowi zupełnie nie o to przecież chodziło. Kto czytał, zrozumiał ten nie powinien aż tak skręcać w formy i namiastki prymitywne. Dla przestępców oczywiści łakomy kąsek.
|
|
|
|
|
|
|
|