|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26574
|
Coś pewnie trenują lokalnie, aby wypaliło globalnie, jakby co...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Coś pewnie trenują lokalnie, aby wypaliło globalnie, jakby co... Ale to właśnie poszło po świecie. Hawaje, Stany, Teneryfa i jeszcze kilka miejsc. Jakichś aktywistów klimatycznych złapali na podpalaniu, ale to prawdopodobnie nie tylko oni. Teraz narracja że to takie klimatyczne zmiany. Żydo-nazi.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Myślałam, że już skończyli z tym cyrkiem... Ale mają szczepionki i chęć dalszego zarabiania. Więc muszą straszyć, aby plan się powiódł...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Wydaje mi sie, ze oni nic nie musza, cos jak tarcza zegarka, kazda agenda w swoim czasie... Jedno jest pewne, chca wiecej, i szybciej.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Wczoraj zaszczepiło się całe 68 osób w Polsce! Zutylizowali do dziś około 50mln dawek za które zapłacili naturalnie - przepadły pieniądze jak w wychodku.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Zapomniałem dodać, że najgłupszą grupą wiekową są osoby między 60 a 70 lat - na którą przypada około 12mln dawek z 58mln...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wczoraj zaszczepiło się całe 68 osób w Polsce! Zutylizowali do dziś około 50mln dawek za które zapłacili naturalnie - przepadły pieniądze jak w wychodku. Wszyscy z nich przeżyli... Ciekawe czy Polska zamawiała te szczepionki, czy Unia nam znowu "pomogła"...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Coś pewnie trenują lokalnie, aby wypaliło globalnie, jakby co... Ale to właśnie poszło po świecie. Hawaje, Stany, Teneryfa i jeszcze kilka miejsc. Jakichś aktywistów klimatycznych złapali na podpalaniu, ale to prawdopodobnie nie tylko oni. Teraz narracja że to takie klimatyczne zmiany. Żydo-nazi. I aktywiści mogą płakać, że klimat się ociepla...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Przykleja sie, i milcza... Specjalnie wyuczeni zeby nerwy ludzium puszczały...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Wczoraj zaszczepiło się całe 68 osób w Polsce! Zutylizowali do dziś około 50mln dawek za które zapłacili naturalnie - przepadły pieniądze jak w wychodku. Wszyscy z nich przeżyli... Ciekawe czy Polska zamawiała te szczepionki, czy Unia nam znowu "pomogła"... Brac i placic, tylko sie cieszyc z lepszego zła, moze szczepic przymusowo nie beda...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Wczoraj zaszczepiło się całe 68 osób w Polsce! Zutylizowali do dziś około 50mln dawek za które zapłacili naturalnie - przepadły pieniądze jak w wychodku. W kazdej chwili moga zrobic przymus szczepienia, bo cos tam... Absolutna władza, a zdawało mi sie, ze mam jakies prawa obywatelskie...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Teraz będą z podatków odszkodowania wypłacać dla picu Dobry pomysł z Ludziska będą im z ręki jeść ...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Wiadomo - społeczne pieniądze,czyli "niczyje".
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
"To więcej niż USA, UE i Indie łącznie ? wynika z danych Global Carbon Budget 2022". Analizują geograficznie, a to m.in. same USA emituje chińską siłą roboczą i na taniej ruskiej energi. Europa najskromniejszy emitent z największymi regulacjami (by $rockefeller & friends co.).
|
|
|
|
|
|
|
|