renia
|
Po co spokój? Jeśli za emisję CO2 można kary wlepiać i kasę brać...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26574
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A można już się zapisać w kolejkę po szczepionkę?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jak za komuny - będzie na kartki.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Aktorzy, celebryci, władza po znajomosci
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
I dla niemowląt i dzieci. Faszyzm jak nic ...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Sądząc po rozkładzie społecznym - połowa przynajmniej chętnie przyjmie mRNA tak "na wszelki wypadek" jak będą rozdawać za darmo. Ile to społecznych pieniędzy pisowcy zmarnowali i nadal marnują na "ochronę choroby" zwanej "pandemią" dzięki swoim "ekspertom". Bez szczepień covid już by wygasł.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Niesamowite, że postanowili wybić swoich klientów i zaprzestać produkcji tak dochodowych preparatów.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie strasz, ja nie jestem szczepiona na covid, ale szkoda by było innych - bliskich i dalszych...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Wielki eksperyment na żywo, niestety to rzutuje na wszystkich. Analfabetyzm+ i takie tam...
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Admin się nie myli. Jeżeli pisze, że jest taka technologia tzn. że jest, ale to za dużo na moją płaskoziemską głowę i tego nie ogarniam.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Nic na to nie poradzi się już... Ale jak tylko była pewność, że to przekręt - pisałem jak jest.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Sądząc po rozkładzie społecznym - połowa przynajmniej chętnie przyjmie mRNA tak "na wszelki wypadek" jak będą rozdawać za darmo. Ile to społecznych pieniędzy pisowcy zmarnowali i nadal marnują na "ochronę choroby" zwanej "pandemią" dzięki swoim "ekspertom". Bez szczepień covid już by wygasł. Szkoda, że Tusk nie rządził...
|
|
|
|
|
|
|
|