admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26564
|
A kto tam teraz w niebo zerka? Teraz pod nogi każą patrzeć!
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
No przecie sami reklamują żeby podziwiać jak instalują nową komunię "na muska".
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jeszcze więcej szpiegowania i tyle z tego...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To nie jest szpiegowanie, tylko troska i ochrona...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A tak! Kontrolują ile razy się lodówkę otwiera! Zapomniałem!
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A tak! Kontrolują ile razy się lodówkę otwiera! Zapomniałem! I czy się światło w niej gasi...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A tak! Kontrolują ile razy się lodówkę otwiera! Zapomniałem! I czy się światło w niej gasi... A bo tylko ortodoksi sami sobie pilnują.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ponoć wielu je wg gramatury, a nie apetytu, a później się dziwią, że im ketodieta nie służy!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ponoć wielu je wg gramatury, a nie apetytu, a później się dziwią, że im ketodieta nie służy! Ale to nie ci pejsaci.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ja tam żadnym rasistą nie jestem jakby co! A nawet kocham wszystkich, bo taki ze mnie egoista jest!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ja tam żadnym rasistą nie jestem jakby co! A nawet kocham wszystkich, bo taki ze mnie egoista jest! Ano właśnie, tylko po co oni te światło wyłączają?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
To nie jest szpiegowanie, tylko troska i ochrona... Niemiecka troska i ochrona jest ponad wszystko, oni zapobiegaja nawet temu, jak ich juz nie bedzie
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To nie jest szpiegowanie, tylko troska i ochrona... Niemiecka troska i ochrona jest ponad wszystko, oni zapobiegaja nawet temu, jak ich juz nie bedzie Już robią działania, aby za 1000 lat planety się nie zderzyły...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja tam żadnym rasistą nie jestem jakby co! A nawet kocham wszystkich, bo taki ze mnie egoista jest! Ano właśnie, tylko po co oni te światło wyłączają? Eko
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|