admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26786
|
Że też Słowianie kolejny raz się dali na siebie podjudzić!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wojna domowa, to nic nowego w rodzinie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Dziękuję za taką rodzinną sprzeczkę!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Trzeba znowu ludzi w domu pozamykać i uruchomić czerwone paski we wszystkich mediach, to zaraz nabiorą ochoty na czipa.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
W całej tej "pandemii" najgorsze jest to, że ludy Europy dały się chwycić "władzy" za pyszczki! NIKT się nie buntował -dlatego zlikwidują kopalnie, zlikwidują auta benzynow-ropne, zlikwidują mięso... itd. Bo w Europie nie ma już ducha wolności i demokracji - jest przedkomunizm ku chwale wiecznie żywego "Lenina".
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
W całej tej "pandemii" najgorsze jest to, że ludy Europy dały się chwycić "władzy" za pyszczki! NIKT się nie buntował -dlatego zlikwidują kopalnie, zlikwidują auta benzynow-ropne, zlikwidują mięso... itd. Bo w Europie nie ma już ducha wolności i demokracji - jest przedkomunizm ku chwale wiecznie żywego "Lenina". Agentów na Europę dostatek, od wieków.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Próby buntu były ale zatuszowali, a policja tutaj jak za Hitlera- strach ponad wszystko Ale teraz nastała wolność , można się do asfaltu przykleić zablokować ruch i nic nie robią - sa bezsilni wobec wolności...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W całej tej "pandemii" najgorsze jest to, że ludy Europy dały się chwycić "władzy" za pyszczki! NIKT się nie buntował -dlatego zlikwidują kopalnie, zlikwidują auta benzynow-ropne, zlikwidują mięso... itd. Bo w Europie nie ma już ducha wolności i demokracji - jest przedkomunizm ku chwale wiecznie żywego "Lenina". Nieciekawa wizja przyszłości...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tak powinno być, ale kto by to zrobił...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Chociaż próbować i głosować na tych co są przeciwko, a nie wazelinowac globalistą
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Polityka klimatyczna CO2, to największy przekręt w nowożytnej historii, ale tak się tu parę lat temu żarliwie o tym wypowiadałem, że chyba się chwilowo wypaliłem.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Niemiecka konfederacja, z 10 na 25 % poparcia w rok...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Polityka klimatyczna CO2, to największy przekręt w nowożytnej historii, ale tak się tu parę lat temu żarliwie o tym wypowiadałem, że chyba się chwilowo wypaliłem. Zaraz wprowadzą "ślad węglowy" od każdej żywej sztuki w postaci kolejnych podatków! Bo program handlu gazem "cieplarnianym" musi się rozwijać!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Oczywiście i do tego potrzebna jest eliminacja gotówki.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
I posłuszenstwo wymuszone na ludziach...
|
|
|
|
|
|
|
|