|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26786
|
Oczywiście, to czysta przypadkowość.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
https://youtu.be/4_jfoJkLCTc?si=1q3kbFI1zK-wLuBWAfD grilluje szczepionki m- RNA Niemiecki Martyka wyjaśnia jak działają w organizmie i jak tanio wychodzi produkcja takiej szczepionki , szkoda że po niemiecku Od 9 min Podaje też, że Niemcy z WHO współpraca ponad wszystko
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale to po germańsku, a jeszcze przymusowo szprechać w Polsce nie uczą...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale to po germańsku, a jeszcze przymusowo szprechać w Polsce nie uczą... Admina miałem na mysli, czy podziela wiedze tego profesorka o działaniu m- RNA
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Z tego co ten Tajski Niemiec mowi, to m- RNA nieustajaca praca roznych chorob w organizmie, na ktora podatnicy musieli zarobic i zapłacic
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Wychodzi z tego wykładu, ze WHO, to doktory mengelery - czyli nowoczesny ...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Admina miałem na mysli, czy podziela wiedze tego profesorka o działaniu m- RNA
Genetyka nie jest moją mocną stroną, bo tylko w zarysie, jednak wiem, że podanie m-RNA w iniekcji - robi z organizmu GMO!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No własnie, i to by sie zgadzało z tym co mowił Zamienia sie naturalne DNA w bakterie m- RNA Jeszcze jedno co mnie zainteresowało, to ze m- RNA jest opakowane, czyli zabezpieczone tak, zeby nie doszło do utylizacji przez organizm.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Spoko - do niedawna "fitocholesterol" z margaryn też się "nie wchłaniał", a teraz się okazuje, że to jeden z czynników pandemii raka, jak się w błonę komórkową człowiekowi wbuduje. Jakby co to już na pubmed o tym piszą, przy czym sitosterolemia to pikuś przy rakach jest...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
ponoc testowali na 2 tys ochotnikow szczepienia m- RNA, nie wykazało zadnych ubocznych skutkow, bo podali placebo, tak twierdzi opozycja AfD, a profesor potwierdza...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A kto za te badania płacił?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No jak to - nieidzialna ręka . Ale żeby płacić za wszczepianie chorób tego jeszcze nie było na taką skalę
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Doczekaliśmy się pięknych czasów...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Po takim artykule lobbyści herbaty na pewno wezmą się do roboty i jeszcze dowiemy się o zbawiennym wpływie tego napoju.
|
|
|
|
|
|
|
|