admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26746
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Taki ekolog, a na polowania jeździł, zamiast liście jeść...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jeździł, ale teraz go wożą, bo jeździć mu nie wypada!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ciekawe czy patol bedzie promował nowoczesny głod - wege renesans w Europokołchoz...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Oczywiście - liście mają dużo magnezu przecież, że o glifosacie nie wspomnę...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Dobry bigos nie jest zły!
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Książka Kucharska 700 przepisów - przepis 505 s.312! Na Święta idealny! Nawet proporcjum trzyma jako samodzielny posiłek, ale z laską kiełbaski na twarz też smakuje
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Zrób teraz i zjecie na święta, przez ten czas się przegryzie i będzie w sam raz.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Bigos się mrozi, a nie wekuje bo nie ma potrzeby sterylizacji. No chyba, że kto lubi sobie dodatkową pracę domową zadać - a to jak najbardziej.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bigos się mrozi, a nie wekuje bo nie ma potrzeby sterylizacji. No chyba, że kto lubi sobie dodatkową pracę domową zadać - a to jak najbardziej.
Ale dzięki za podpowiedź, mam pudełka plastikowe, to by były akurat... Na dietę pudełkową...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Żadne tam pudełka - torebki foliowe - dieta torebkowa... A jak ma być dieta workowa - to woreczki foliowe.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Żadne tam pudełka - torebki foliowe - dieta torebkowa... A jak ma być dieta workowa - to woreczki foliowe. Ale muszą być mocne. Ja i tak zawsze biorę 2 woreczki, a między nie kartkę z napisem co w środku, bo zawsze myślę, że rozpoznam, a potem to wszystko jednakowo wygląda oszronione. A faktycznie woreczki mniej miejsca zajmują (tak zrobiłam ze zrazami). Dziękuję i dobranoc.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
To fakt - zamrożone wygląda jednakowo i ciężko bez oznaczenia się połapać, co się wyjmie z zamrażalnika!
|
|
|
|
|
|
|
|