Jarek
Go
|
demokraci wojny zaczynaja, a republikanie je koncza. Nie wieadomo czy jest to ustawka, czy nie, ale i bym republiknow głosował...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie wiem, staram sie trzymc faktow - Trump nie wojował z Putinem, i nie pastwił sie nad Palestyna niby izrael zagrozenie hamasem... Oceniam takie wartosci za prawidłowe... Trump był jedynym prezydentem USA, który nie rozpoczął żadnej wojny, nawet zakończył istniejące i dbał o gospodarkę USA. Pewnie dlatego im nie pasował...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie wiem, staram sie trzymc faktow - Trump nie wojował z Putinem, i nie pastwił sie nad Palestyna niby izrael zagrozenie hamasem... Oceniam takie wartosci za prawidłowe... Moim zdaniem on był najlepszym prezydentem USA, a robią z niego wariata...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tuaj na rowno z Putinem propaganda A dzis słysze w parlamencie europy, jak zieloni głosza, ze nie mamy prawa byc zmeczeni wojna na ukrainie ... Hitlerowskie zapedy ponad wszystko
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Zapodziali się w parlamenty, a powinni w takim razie w Donbasie siedzieć od 9 lat, na pewno od 2.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26746
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Zawsze moga sie okneblowac, dobrze zapobiega, a im akurat do twarzy w tych kneblach...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Fakt knebel dla tego chorego wyszczepa i "zebranko" powinno się odbyć!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dwa dni temu moja kuzynka (2 lata starsza ode mnie) dostała udaru i leży na neurologii sparaliżowana. Kuzyn kilka lat młodszy ode mnie 6 dni temu nagle zemdlał, wzięła go karetka i miał operację na sercu... Ponoć teraz jest dobrze. Spytam się tak "dookoła" czy byli szczepieni, ale jestem na 90% pewna, że tak...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale tu był chwalony za tę decyzję!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Cały kontynent trzeba było przed nim bronić.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A bo jeden zdrowy jest bardzo groźny dla idei "pandemii"...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dokładnie, żadnych wyjątków.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Oferowanie tzw. darmowych szczepionek, to wychodzenie przed szereg i marnotrawienie publicznych pieniędzy. Niektórzy w wywiadach zasłaniają się konstytucją, że każdemu się należy, ale to nie prawda, na własne oczy w szpitalu widziałem chorych którzy nie kwalifikowali się do leczenia, bo przekroczyli 60 lat i byli przeznaczeni przez system do ostrzału. Co ciekawe sam Pfizer oficjalnie ostrzega, że zakrzepica może się pojawić wśród potencjalnych NOP-ów występujących po szczepieniu. Nie ma w tej sprawie oficjalnego stanowiska ministerstwa niezdrowia.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Szkoda, że ludzie są tak mądrzy, że wierzą "fachowcom" - dlatego szkoda czasu na tłumaczenie.
|
|
|
|
|
|
|
|