Autor
|
Wtek: EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO (Przeczytany 1103569 razy)
|
Gavroche
|
Ja ostatnio usłyszałem od kogoś z dalszej rodziny, że biedny jestem i źle zrobiłem, bo się nie zaszczepiłem. Ponoć na pewno chorowałem na świrusa, a skutki uboczne jego działań dopiero zobaczę po latach...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A ja znam takich, którzy czują się oszukani, że dostali sól fizjologiczną w ramach eksperymentu zamiast prawdziwej szczepionki, ponoć kropki na opakowaniach o tym świadczyły.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
O kurczę, takie klocki? To niech sobie poczytają o mokrym igłowaniu, uznana metoda terapii, działa zwłaszcza na spiskowe myślenie.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A co to, pewnie jakaś nowoczesna forma akupunktury? Co do teorii spiskowych, to teraz mamy tak: - jedni są przerażeni, że w wyniku podania soli zamiast "prawdziwej" dozy wkrótce umrą - kolejni, którzy przyjęli preparat i dowiedzieli się, że to mikroczip (w internetach podają, że to od Gatesa) są przerażeni, że jak tylko uruchomią 5G, to wkrótce umrą - jeszcze następni, pomimo zaszczepienia boją się kontaktu z nieszczepami, bo mogą się zarazić zarazą i też przedwcześnie umrzeć - i na koniec antyszczepy, którzy negują sens szczepienia się na przeziębienia, grypy i inne szybko mutujące wirusy Co ciekawe, wszyscy się wyzywają od płaskoziemców i ciężko się połapać, kto jest tym prawdziwym płaskoziemcem, a kto tylko się podszywa.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Takie coś, no. Sporo tych szurów faktycznie, ale wspólnym mianownikiem jest strach. Bo nawet ci, co się nie zaszczepili boją się, że kontakt z płynami ustrojowymi zaszczepionego może im przenieść... (tu wpisać sobie można białko kolca, mRNA, chipa, rtęć). Ostatnio się natknąłem na teorię spiskową, że nie było II wojny światowej. A osobiście bardzo mi się podoba teoria symulacji, ciężki orzech do zgryzienia dla obu stron.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Fakt, zapomniałem o tej grupie, która dostanie transfuzję bez możliwości sprawdzenia czy to od szczepionego, czy nie. A teorię symulacji w jakim sensie, egzystencjalnym, czy covidowym? Wszystkie religie świata, to nic innego jak teoria symulacji, czyli kreacjonizm.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie tylko transfuzję, nieszczepione żony boją się zaszczepionych mężów, o takie płyny mi chodziło. Religie tak, buddyści twierdzą, że wszystko jest iluzją. Ale chodziło mi o taki Matrix, że cały nasz świat i nasze postrzeganie to produkt jakiegoś urządzenia, w którym żyjemy jako przepływ elektronów. Ciężko to obalić czy udowodnić, dlatego fajne.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jasne, ja też lubię takie akademickie dyskusje, których nie ma jak zweryfikować. Najgorzej jak idę ulicą, a tam ktoś stoi z mikrofonem i kamerą i szuka chętnych do odpowiedzi - nie podchodzę, bo dostanę pytanie typu ile jest 4x9 albo jakieś zadanie maturalne i będzie problem.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kiedyś, za szczeniaka, podeszła do nas, do mnie i kolegi, taka "dziennikarka" z kamerzystą i pyta co sądzimy o życiu kulturalnym w mieście. Chwila konsternacji, w końcu kumpel pyta: "przepraszam, czy tu chodzi o knajpy"? Chyba tego nie wyemitowali.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26559
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ten tad600 to glutation jakby co.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
tak, w wielkiej dawce
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Bez przeklinania, to nawet miło się słucha tego Jaszczura!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Fakt - nawet zabawny potrafi być, tylko jak się uruchomi - ratuj się kto może...
|
|
|
|
|
|
|
|
|