admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26746
|
Fakt - nie ma "win Kaczyńskiego"!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Przy błędnym założeniu, że "wielki i mądry" musi się nie udać, ponieważ ani wielki, ani mądry... istota po-pisu: błędna, fałszywa, zwodząca, wyprowadzająca na manowce wersja wydarzeń. Proceder trwa... Ale za pisu tej intrpretacji nie było Tusk nie był łaczony z winami pisu... :shock:Nieee? A założysz się? O kilo orzecha?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ktoś za te wina beknie...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Przy błędnym założeniu, że "wielki i mądry" musi się nie udać, ponieważ ani wielki, ani mądry... istota po-pisu: błędna, fałszywa, zwodząca, wyprowadzająca na manowce wersja wydarzeń. Proceder trwa... Ale za pisu tej intrpretacji nie było Tusk nie był łaczony z winami pisu... :shock:Nieee? A założysz się? O kilo orzecha? Moge nawet o 2kg
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Brazylijskiego czy węgla?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Niemieckiego orzecha 2 kilo - ekologicznego...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
niemiec bierem z polski wegiel, i mowi ze tanio
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja prywatna kopalnia polska tanio
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Bieda szyb - Popieram (love)
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
To jakieś płaskoziemskie teorie spiskowe! Każdy wie, że jedyne co trzeba do szczęścia to szczepić się, szczepić się i jeszcze raz szczepić się. A później się zobaczy!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Epoką lodowcową byłem straszony w latach '70. Potem nastało ocipienie, a teraz z powrotem ma powiać chłodem.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Przerażające jest to, że 89-90% Polek i Polski nie ma żadnego rozumu, tylko łykają jedni z hamerykańskich mediów w Polsce, a drudzy teraz z tv-szczujnia jak leci! Jakby zapowiedzieli, że za tydzień będzie "koniec świata" - to polecą do marketów wykupić wszystko jak leci na pół roku z górką! Męczące jest takie społeczeństwo. "Koniec świata za tydzień" - no za nic nie zajarzą, że starczy 14l wody z kranu i nic wiięcej jeśli kto akurat post oczyszczający sobie wprowadzi przed Apokalipsą.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Wystarczy posłuchac tydzien ARD- ZDF, i zmieni sie nastawienie do mediow hamerykanskich - bo te europejskie prounijne dla europejczkow sa ponad wszystko. Psyche trzeba miec silna, zeby wroga posłuchac co knuje ...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Wczoraj pogoniłem jedenego okneblowanego patola w ffp2, bo mordę wtykał - ser smakowałem kupowałem ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|