Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nawet u Ojca Rydzyka coś przycichło. Nie wprowadził obowiązkowego abonamentu, dlatego .. Znaczy źródełko pisowskie się skończyło?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tusowskie dalej płaci i wtedy pasuje
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Gdyby ten Rydzyk i jego media podatkami łupili tak jak robi to zielona unia obecnie to byłoby na temat Bo problemem rolników i innych nie jest Rydzyk Słaby punkt odniesienia do obecnej rzeczywistości
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Rydzykowi, ejże? Oczywiście że tak, w konstrukcji tłustymi literami zapisane. TUSK zaszczuł swoich wiernych dla poczucia ulgi tak jak naiwnych z benzyna po 5 zł...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Tak jak mi PiS podatkami przyłożył, tak nikt wcześniej - aż mi się prywaciarstwa odechciało.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26746
|
Ale Rydzyk teraz jęczy, że mało ma, bo darczyńcy muszą najpierw opłacić składkę na "zielony ład", a dopiero później na radyjko, ale wprzódy jak im na leki starczy...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Oczywiście że tak, w konstrukcji tłustymi literami zapisane. TUSK zaszczuł swoich wiernych dla poczucia ulgi tak jak naiwnych z benzyna po 5 zł...
Nie głosowałem na Tuska, ale podejrzewam, że ludzie mieli po prostu dość pisowców - przynajmniej tak mi mówią znajomi, którzy głosowali na platfusów.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tak jak mi PiS podatkami przyłożył, tak nikt wcześniej - aż mi się prywaciarstwa odechciało. A to dziwne bo ja miałem Tuska za podatnika a firmę zamknąłem w 2015 po 8 latach rządów Tuska
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Pamiętam - dwa angliki przekazali w darowiźnie... I dlatego Ojciec Dyrektor musiał cierpieć podczas jazdy w luksusie!
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Oczywiście że tak, w konstrukcji tłustymi literami zapisane. TUSK zaszczuł swoich wiernych dla poczucia ulgi tak jak naiwnych z benzyna po 5 zł...
Nie głosowałem na Tuska, ale podejrzewam, że ludzie mieli po prostu dość pisowców - przynajmniej tak mi mówią znajomi, którzy głosowali na platfusów. Ja nie będę głosował na pis, i nigdy nie głosowałem - jestem przeciwko zielonej komunie, a ten rząd jest prounijny Dlatego jest mi po drodze z opozycja, nawet może być Rydzyk
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Rydzyk nie miał wpływu na moj status społeczny, przedewszystkim nie szczepil Być może sami Rydzyka finasuja żeby ludzie mieli wroga ich problemów...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Taka to pokuta, No przecież, że wolałby na osiłku zgodnie z wytycznymi "fit55"... Do osłów dopłaty robią przecież.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Kościół czerpał pełnymi garściami z dopłat unijnych, Rydzyk zresztą też, ale to podawali w niewiarygodnych mediach, więc nie pisowska prawda.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
"Najsłynniejszy zakonnik w Polsce karmi kalafiorową i nie tylko" - Ojciec już gotowy na fit55?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|