Jarek
Go
|
Kościół czerpał pełnymi garściami z dopłat unijnych, Rydzyk zresztą też, ale to podawali w niewiarygodnych mediach, więc nie pisowska prawda. No bo unia finasowała i finasuje dalej organizacje regligine - katolickie, i ewangielickie, zadna nowosc. Ale unia moze, nie kuje w oczy w ogole ,bo oni nie z pisu... Tusowska prawda dalej płaci Rydzkowi, bo musi, a wroga i tak urzymac trzeba, drobne dudki, o tego nie zginiemy Tolalitaryzm i zamordyzm idzie, a nie jakis tam pionek rydzyk...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Za chwilę wybory i się okaże czy suweren woli totalitaryzm czy wolność pisowską.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dodam tylko, ze organizacje pozytku publicznego, tez sa w Polsce finasowane. Działałem w takiej, i wiem o jakie klocki chodzi. Najwazniejsze ze bylismy rowniez na mała skale dostrzegani krytykowani jako sekta. Nie kazdy chciał sie zywic, inni woleli sie modlic- wolnosc wyboru...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Za chwilę wybory i się okaże czy suweren woli totalitaryzm czy wolność pisowską. oby pisowska kosciuł przytulas Trump
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"...Lewica chce żeby każdy był biedny..." Faktycznie Śmiszek z niego...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Im więcej tv republika będzie oglądać, tym większa świadomość o zielonej komunie zamordyzm Dobrze ze ryja beretów w tv Tusk
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Za stargo Tuska to samo bylo - tusowska 7 szczujnia... Rydzyk sam splajtuje ale nie dzięki Tuskowi, wymiera stara gwardia kościoły też pustoszeją Nadchodzi nowa religia - zielona
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26746
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Gdyby mieli stację w telewizji, to na pewno oglądalność by była większa. Nie każdy przegląda komputer, czy lubi oglądać np. wiadomości w smartfonie...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Holownia sejm show wolą oglądać
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Wrzuciłem linka z YT jakie propozycje zapędy miał do zamordyzmu podczas pandemii Chciał tego samego rezimu co niemieckie firmy robiły, o czym wcześniej pisałem..
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tworzą rządy idiotami - pasuje taki psychiatryk do układanki..
|
|
|
|
|
|
|
|