Autor
|
Wtek: EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO (Przeczytany 1162749 razy)
|
Jarek
Go
|
Nie miałem Ciebie w ogole na mysli. W radykalny sposob oceniam sposob kazdego polityka ktory propaguje zielona komune Ostanio pisałes, ze jestes przeciwko zielonej komunie, a to przeciez dzisiejsza unia, ktora zmieniła sie nagle bez aneksu do umowy - traktaktu jaki obowiazywał przed przystapieniem unii. Umowa prawna została zerwana, i został narzucony zielony ład ... Chyba takie zachowanie parterskie zawarte w umowie nie moze sie podobac, to chyba logiczne ... A druga strona medalu, to szantaz gospodarczy, tak wymusza sie podpisywanie dyrektyw, ktore beda drenowac kieszenie podatnikow... To jest dyktatura, a nie unia...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Spoko, zielone łady i inne socjalistyczne mrzonki też mi się nie podobają. Natomiast wspólny obszar gospodarczy, otwarte granice, możliwość pracy jak najbardziej tak. Polska też mi się podoba, a rozdawnictwo pisowskie i teraz tuskowskie już nie i co mam zrobić? Mimo wszystko wolę mieszkać i pracować tutaj niż dajmy na to w takim Singapurze lub Korei Południowej, niby kapitalizm ale kulturowo dla mnie tak odległe, że dziękuję.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Unia europejska nie jest od granic -. strfa szengen jest od grani, i do tej pory umowa nie została zerwana, obowiazuje 29 panstw Zielona komuna w dłuzszej perpektywie czasu jest powaznym zagrozeniem dla Polski i całej Europy Przeraza mnie plan budowy jednego panstwa federalnego europy. Zielony zwiazek radziecki
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Spoko, zielone łady i inne socjalistyczne mrzonki też mi się nie podobają. Natomiast wspólny obszar gospodarczy, otwarte granice, możliwość pracy jak najbardziej tak. Polska też mi się podoba, a rozdawnictwo pisowskie i teraz tuskowskie już nie i co mam zrobić? Mimo wszystko wolę mieszkać i pracować tutaj niż dajmy na to w takim Singapurze lub Korei Południowej, niby kapitalizm ale kulturowo dla mnie tak odległe, że dziękuję. mam tak samo jesli chodzi o kultury, nie widze sie tam, ale jestem bardziej wymagajacy, bo w Szwajcari tez sie nie widze, za duzo porzadku i dyscypliny - panstwo policyjne, a co piaty to pracoholik.Z drugie strony jak bedzie w Polsce poltyka migracyjna szła w tym kierunku co tutaj, to jak patrze na niemcow, i widze jak kulturowo zostali wywłaszczeni, to mi ich zal, bo cierpia bardzo, z tego powodu w swoim kraju, a jeszcze musza wykonywac rozkaz bycia tolerancyjnym dla obcokrajowcow Nie ma sie gdzie podziac przed zielona komuna...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Unia europejska nie jest od granic -. strfa szengen jest od grani, i do tej pory umowa nie została zerwana, obowiazuje 29 panstw Zielona komuna w dłuzszej perpektywie czasu jest powaznym zagrozeniem dla Polski i całej Europy Przeraza mnie plan budowy jednego panstwa federalnego europy. Zielony zwiazek radziecki Hameryka!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Inna strefa czasowa
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Naziolstwo & komuna original. Inna tylko proporcja i dawka dla Europy, inna USA.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Zgadza się, ale rozliczam tutaj, bo mam ich pod ręką
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Unia europejska nie jest od granic -. strfa szengen jest od grani, i do tej pory umowa nie została zerwana, obowiazuje 29 panstw Zielona komuna w dłuzszej perpektywie czasu jest powaznym zagrozeniem dla Polski i całej Europy Przeraza mnie plan budowy jednego panstwa federalnego europy. Zielony zwiazek radziecki Z Polską wspólny kraj? O to bym się nie martwił.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26746
|
Właśnie, przekraczanie granic bez kontroli ID jest super.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wszystko jest super, tylko muszą się wycofać rakiem z tego zielonego szaleństwa.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Właśnie, przekraczanie granic bez kontroli ID jest super. Ruskie nie są w strefie Schengen o sobie też przekraczają granice, I nie mają zakazu aut spalinowych
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Wszystko jest super, tylko muszą się wycofać rakiem z tego zielonego szaleństwa. Na szaleństwie robi się kasę, i o to chodzi A jeden wspólny kaganiec europejski to klucz do sukcesu...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Póki ludzie nie otrząsą się z tego "zielonego zadu" - składka będzie trwać.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Kogo tam teraz $uperpazerni wyzamachowali po Fico, Prezydent Iranu? Marzy się WW3 i znów wejście na zasoby, gospodarki na kolejne dekady. Ale trudniej będzie to ukryć...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Orban był w kolejce, ale Ruski i Chinole go już obstawiają Może zrobi USA bufor w Polsce, i będziemy mieli status jak Berlin zachodni z murem Wtedy zero siemens zabawek wiatraków, tylko elektrownie jądrowe, przemysł zbrojeniowy na miejscu, w zamian za ponoszenie ryzyka terytorialnego...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Japońce, Koreańcy i Niemiaszki na tym skorzystały.
|
|
|
|
|
|
|
|
|