Jarek
Go
|
A ty bywas tutaj ? Mnie zaszczepili k chciake - dobrowolnie wyszlo w statystycec W zapiecku też tak szczepili? A godz policyjna dwa lata i zakaz jazdy autem po 21 bo godz policyjna była Obowiązkowe okneblowanie ffp2 wymagane wszędzie przez ponad dwa lata Byłem w Ostrowie załatwiać dowod osobisty w urzędzie i nikt zadnego knebla nie wymagał - kto chciał ten miał U dziadów niemieckich urzednik był policjantem - bez knebla wstęp wzbroniony Dla niezaszczepionych w naszej firmie obowiązkowy test ma własny koszt pół godz prędzej przed rozpoczęciem pracy prędzej musiałem być ponosząc ryzyko wyniku pozytywnego Kwarantana 2 tygodnie na własny kosztTak było w Zapiecku?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Bez ważnego szczepienia zakaz poruszania się komunikacja miejska A w szkołach wf w kneblach ... Tak mieliście?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A ja wiem dlaczego musicie mieć gorzej - bo wtedy pis rzadził
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Bywałeś tu jeśli już to wyrywkowo. Dlatego nie masz pojęcia jak było. Poliniarze bardzo usłużni amerolstwu, rozciągnęli rządzenie konferencyjno-rozporządzeniowe najdłużej na świecie. Ledwie rok temu cyrk zawinięto (nie tak zaraz przez wojnę, etc.).
Wedlug umordowanych niemiecow pandemia, wolność była w Szwecji Polsce i na Węgrzech Robili sobie filmiki - zakupy bez masek w węgierskim aldim...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A ty bywas tutaj ?... Zgubiłeś się porządnie. Nie byłem i nie wypisuję jak bylo w Niemczech.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ponad 3 lata tego złodziejstwa w Polsce... Gospodarka cofnięta w rozwoju. Społeczeństwo zubożone, obciążone biologicznie.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Zakredytowani na dekady...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Przecież napisałeś że nie wiem jak było To zapytałem czy wiesz jak było w Niemczech i całej strefie euro podając prawdziwy przykład z życia do porównania Dodam że kumpel latem 2021 w Grecji na plaży w ffp2 z pasem covidowym drinki spijał, a ja w Polsce bez knebla i pozostałe 20 tys Januszow Wtedy podziękował żem pisowi bo zero pandemi było Zakupy w markecie też mam nagrane chcesz?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Pamiętam jak Admin wjechał do Polski na Orlen i pisał ze bezkneblowo mógł kawę kupic na pisowskim orlenie A co było w Unii niemieckiej?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Przecież napisałeś... "tu" to nie Niemcy. Spokojnie, nauczę cię czytać...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nauczę cie myśleć, wazniejsze od pisania czytania
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Świetnie. Najpierw naucz siebie. Potem wróć przeczytać jeszcze raz, ze zrozumieniem to może jeszcze pogadamy.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Zacznij od siebie, pokaz klasę będę miał wzorce do naśladowania
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie, dziękuję.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A to ty jeszcze na etapie obwiniania i ubiedniania się ? Dziecko ! Łopatka wiaderko i do piaskownicy ...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26746
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Unia do kasacji ...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Duny to tacy typowi komuniści, jako jedni z pierwszych wprowadzili podatek od cukru.
|
|
|
|
|
|
|
|