Jarek
Go
|
Wiadomo, że Grzesiowski to wina Tuska. Takie tam dyrdymały- myślałem że skrytykujesz Glapinskiego ze nie obniżył woczaraj decyzja rady nadzorczej stop procentowych ...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Czyli Glapiński nie obniżając stóp procentowych odpłacił swoje winy za złamanie konstytucji i dodrukowanie pieniędzy na polecenie Kaczyńskiego? Czy o co chodzi?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ostatnio pisałeś, znaczy byłeś ciekaw, czy Glapinski obniży stopy , sugerując że powinien obniżyć Wczoraj po raz drugi pozostawił na tym samym poziomie nie obniżając Chciałem wiedzieć od ciebie, czy to było złe czy dobre posunięcie...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
W życiu bym nie napisał, że ma obniżyć stopy, a nawet jestem za podwyższeniem. Ale fakt jest faktem, że za dodruk powinien być pociągnięty do odpowiedzialności. Skoro Tusk tego nie zrobi po skończeniu przez Glapińskiego kadencji, to możemy być pewni, że platfusy wykonają ten sam manewr. Mleko się rozlało, tak samo jak z 5 setami.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Też jestem na tak ale jak Tuska razem z nim rozlicza za te 159 miliardów które, akosil z OFE I jak to się stało że taki złodziej został ponownie premierem To też powinni wyjaśnić bo smierdzi niemiecka zgnilizna...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W życiu bym nie napisał, że ma obniżyć stopy, a nawet jestem za podwyższeniem. Ale fakt jest faktem, że za dodruk powinien być pociągnięty do odpowiedzialności. Skoro Tusk tego nie zrobi po skończeniu przez Glapińskiego kadencji, to możemy być pewni, że platfusy wykonają ten sam manewr. Mleko się rozlało, tak samo jak z 5 setami. Jako inwestor byś inwestował przy niskich stopach czy wysokich?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W życiu bym nie napisał, że ma obniżyć stopy, a nawet jestem za podwyższeniem. Ale fakt jest faktem, że za dodruk powinien być pociągnięty do odpowiedzialności. Skoro Tusk tego nie zrobi po skończeniu przez Glapińskiego kadencji, to możemy być pewni, że platfusy wykonają ten sam manewr. Mleko się rozlało, tak samo jak z 5 setami. A doplaty do elektryków w niemczech to też pisowska sprawka...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jako inwestor byś inwestował przy niskich stopach czy wysokich?
Przy wysokich stopach w obligacje, a przy niskich w indeksy spółek. Ale niezależnie od wysokich czy niskich są takie spółki jak teraz Nvidia, która nie ma obecnie konkurencji i pobija rekord za rekordem na fali nowej technologii AI.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A doplaty do elektryków w niemczech to też pisowska sprawka... Każdy kraj ma swojego kaczora.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jako inwestor byś inwestował przy niskich stopach czy wysokich?
Przy wysokich stopach w obligacje, a przy niskich w indeksy spółek. Ale niezależnie od wysokich czy niskich są takie spółki jak teraz Nvidia, która nie ma obecnie konkurencji i pobija rekord za rekordem na fali nowej technologii AI. No niech będzie To dlaczego stawiasz sztywna tezę że byś stopy podwyższał
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A doplaty do elektryków w niemczech to też pisowska sprawka... Każdy kraj ma swojego kaczora. Nie może być PiS zrobił ten sam program co Niemcy :shock:Pewnie dlatego nie chcieli z pisiwcami gadać bo się za ułomnych mieli że programy twój elektryk od pisowców zwalili A najważniejsze że dalej nie wiemy czy przyjęcie euro Polaków wzbogaci czy zbiednieja..
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Z pisowcami w Europie nikt nie gadał, nawet Orban.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Z pisowcami w Europie nikt nie gadał, nawet Orban. Orban trzymał z ruskimi, dlatego drogi sie rozeszły, pis chciał z Trupem sie układac .. Ale wporownaniu do usmiechnietych, to sie nie łasili jak kundle tusowskie przed niemcami...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie, nie łasili, tylko grzecznie podpisywali jak pachołki.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
To i tak mniejsze zło, niz czolganie sie po ziemi lizanie z podłogi...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26559
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Zachęta do nierodzenia dla polaków. Takich sobie w wyborach wybierają bo jak tłuką $rockefellery "szczepionki uratowały niezliczone życia".
|
|
|
|
|
|
|
|