Autor
|
Wtek: EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO (Przeczytany 1103551 razy)
|
RafałS
|
Ale ci tuskowcy doskonale przejęli metody kręcenia lodów po tych, co osiem ostatnich lat kradli "zgodnie z prawem"... Pewnie algidy.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale ci tuskowcy doskonale przejęli metody kręcenia lodów po tych, co osiem ostatnich lat kradli "zgodnie z prawem"... No przecież, że dostali na tacy maszynkę do ich kręcenia i grzech byłoby nie korzystać.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"W obliczu braku szczepionek Ministerstwo Zdrowia poszukuje alternatywnych rozwiązań. W tym celu rozważa możliwość zakupu preparatów od innego kraju członkowskiego UE, który posiada szczepionki Pfizera." Nie poddają się. I to dla naszego "dobra"...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Teraz w szkołach mają szczepić dzieciaki przeciw HPV. Powiedziałam synowej aby się najpierw zapoznała ze skutkami ubocznymi, zanim zdecyduje się szczepić ich 14 letniego syna. Mówiłam jej, że siostrzenica w Niemczech kupila tę szczepionkę za 150 euro (i to 2 razy, bo jest dwufazowa) i po chyba roku byla na badaniu cytologii i się okazało, że miała raka szyjki macicy. Była i wystraszona i zbulwersowana tym. Myslała, że się zabezpieczyła. Jakoś się podleczyła, komórki rakowe jej wycięli (to było bardzo lekkie, początkowe stadium) i jest ponoć zdrowa. Synowa sprawdzała w internecie i nic nagatywnego o tych szczepionkach tam nie jest napisane, ani nie ma już tych filmików z NOP-ami. Pamiętam jak pokazywali dziewczynki na wózkach inwalidzkich po tych szczepieniach. Wszystko w internecie "wyczyszczyli" i szczepienia są "bezpieczne". Tylko to jej przesłałam... https://rampa.net.pl/dr-jerzy-jaskowski-wzrost-zachorowan-na-raka-szyjki-macicy-po-szczepieniach/
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26559
|
Ale Jaśkowski się ostatnio naraził, bo stwierdził zgodnie ze stanem faktycznym, że 3-omega to "przekręt" dietetyczny, co uzasadniam w ŁONTP. Z BTW do życia potrzebne jest jedynie B i T właśnie ze względu na "niezbędne, nienasycone kwasy tłuszczowe (tzw. NNKT), które się takie stają jedynie na diecie beztłuszczowej. Niewielka ilość tych NNKT jest w każdym tłuszczu zwierzęcym i to w ilości niezbędnej do życia (np: w żółtku - 30-80mg tej 3-łamagi jest), norma zaś jest tak zawyżona sztucznie przez "suplemenciarzy", że bez "łykania kapsułek", ewentualnie jedzenia "rybki" raz w tygodniu lub łyżki oleju lnianego np.się nie da żyć.! Ale to nie moje klimaty, bo piszę jak jest, a ci co się dają nabierać "na niedobora" niech się ratują po aptekach... Napiszę wyraźnie - na dietach wysokotłuszczowych na tłuszczu zwierzęcym - nie ma żadnego uzasadnienia do suplementacji NNKT (napiszę też skrót ang. - EFA, bo niektórzy po polsku nie rozumieją ), gdyż tłuszcze te są dostarczane codziennie w wystarczającej ilości zapobiegając nawet bezobjawowemu, "teoretycznemu niedoborowi".
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
My też nie zdecydowaliśmy się na szczepienia przeciw HPV naszych dziewczyn. Ale to jest tak indywidualna decyzja, że nikomu bez zapytania o tym nie mówiliśmy. Potem przyjdzie co do czego...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale Jaśkowski się ostatnio naraził, bo stwierdził zgodnie ze stanem faktycznym, że 3-omega to "przekręt" dietetyczny, co uzasadniam w ŁONTP. .................. Syn mi w odpowiedzi na artykuł przysłał film... W sumie dobry... A, że stracił prawo wykonywania zawodu, tylko tylko źle świadczy o medycynie konwencjonalnej... https://www.youtube.com/watch?v=5HyNAIRs7g0&t=28s
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
My też nie zdecydowaliśmy się na szczepienia przeciw HPV naszych dziewczyn. Ale to jest tak indywidualna decyzja, że nikomu bez zapytania o tym nie mówiliśmy. Potem przyjdzie co do czego... Ja mówię im, że oni decydują, a ja tylko przekazuję co wiem i co wystąpiło w naszej rodzinie...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale Jaśkowski się ostatnio naraził, bo stwierdził zgodnie ze stanem faktycznym, że 3-omega to "przekręt" dietetyczny, co uzasadniam w ŁONTP. Z BTW do życia potrzebne jest jedynie B i T właśnie ze względu na "niezbędne, nienasycone kwasy tłuszczowe (tzw. NNKT), które się takie stają jedynie na diecie beztłuszczowej. Niewielka ilość tych NNKT jest w każdym tłuszczu zwierzęcym i to w ilości niezbędnej do życia (np: w żółtku - 30-80mg tej 3-łamagi jest), norma zaś jest tak zawyżona sztucznie przez "suplemenciarzy", że bez "łykania kapsułek", ewentualnie jedzenia "rybki" raz w tygodniu lub łyżki oleju lnianego np.się nie da żyć.! Ale to nie moje klimaty, bo piszę jak jest, a ci co się dają nabierać "na niedobora" niech się ratują po aptekach... Napiszę wyraźnie - na dietach wysokotłuszczowych na tłuszczu zwierzęcym - nie ma żadnego uzasadnienia do suplementacji NNKT (napiszę też skrót ang. - EFA, bo niektórzy po polsku nie rozumieją ), gdyż tłuszcze te są dostarczane codziennie w wystarczającej ilości zapobiegając nawet bezobjawowemu, "teoretycznemu niedoborowi". Te normy mają na ogół "z sufitu"...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Cały ten klimatyzm to dobijanie gospodarek wschodzących.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
W dzisiejszych realiach UE i NATO to za mało. Należy przystąpić do BRICS, pane tuski.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale tak się nie da, bo BRICS się nie składa na piramidę finansową ETS, dlatego konkurencyjność komunii jest żadna.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ale Jaśkowski się ostatnio naraził, bo stwierdził zgodnie ze stanem faktycznym, że 3-omega to "przekręt" dietetyczny, co uzasadniam w ŁONTP. Z BTW do życia potrzebne jest jedynie B i T właśnie ze względu na "niezbędne, nienasycone kwasy tłuszczowe (tzw. NNKT), które się takie stają jedynie na diecie beztłuszczowej. Niewielka ilość tych NNKT jest w każdym tłuszczu zwierzęcym i to w ilości niezbędnej do życia (np: w żółtku - 30-80mg tej 3-łamagi jest), norma zaś jest tak zawyżona sztucznie przez "suplemenciarzy", że bez "łykania kapsułek", ewentualnie jedzenia "rybki" raz w tygodniu lub łyżki oleju lnianego np.się nie da żyć.! Ale to nie moje klimaty, bo piszę jak jest, a ci co się dają nabierać "na niedobora" niech się ratują po aptekach... Napiszę wyraźnie - na dietach wysokotłuszczowych na tłuszczu zwierzęcym - nie ma żadnego uzasadnienia do suplementacji NNKT (napiszę też skrót ang. - EFA, bo niektórzy po polsku nie rozumieją ), gdyż tłuszcze te są dostarczane codziennie w wystarczającej ilości zapobiegając nawet bezobjawowemu, "teoretycznemu niedoborowi". Jaskowski wycal pare ksiazek, ale cena mnie z lekka powtrzymuje przed zakupem
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Też mógłbym wydać "szmatławca" klejonego w miękkiej, matowej oprawie za parę złotych, ale szacunek dla czytelnika kosztuje! Do tego trzy tasiemki w różnych kolorach powinny być, a nie tylko jedna - biała.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A jak
|
|