admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26739
|
Najważniejsze decyzje zapadają przy biurku, a nie przy stole... Wiem po sobie!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Albo w plenerze...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Dokładnie - podczas spaceru!
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Na molo nie, bo trzeba płacić!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale czasami się zwraca, bo można się dowiedzieć kiedy dojdzie zmiany stopy procentowej.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kiedyś przeczytałem o niej artykuł na wikipedii, żeby cokolwiek się dowiedzieć co to za postać. Być może za bardzo się doszukuję, jednak zmroziło mnie określenie odnośnie siedzenie przy stole. Nie będę nic sugerować podam tylko fragment. Całość dostępna we wspomnianym źródle "Następnie w 1989 na Uniwersytecie Kalifornijskim ukończyła prawo i zdobyła stopień juris doctor?[w innych językach][3]. Jako główny powód podjęcia pracy w organach ścigania, Harris podała potrzebę ?siedzenia przy stole, przy którym podejmowane są decyzje?" Ponoć jej mąż jest Żydem, to pewnie z Zełenskim się lepiej dogadują... https://www.pap.pl/aktualnosci/news%2C1502050%2Cmaz-wiceprezydent-usa-kamali-harris-jestem-dumny-ze-jestem-zydem-i-sie-nie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Tylko stopy?! Przecież to można wpaść po tąd! O! Za łepka tam się skakało przy ostrodze. Niektórzy dobijali aż do dna.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ale rasistów w tej Hamryce!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Teraz, przez działania Izraela, pewnie będzie ich jeszcze więcej...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Najważniejsze, że hameryka popiera Israel! Dlatego mordowanie Palestyńczyków nie jest zbrodnią wojenną tylko jedynie słusznym mordowaniem.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Może rząd popiera, ale ludność cywilna na pewno nie. No chyba, że media im mózgi "wyprały"...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
"Ludność cywilna" nie ma nic do gadania. Jak zwykle.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No przecież, że lud pracujący miast i wsi jak sama nazwa wskazuje jest od wykonywania pracy, a nie podejmowania decyzji.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tylko stopy?! Przecież to można wpaść po tąd! O! Za łepka tam się skakało przy ostrodze. Niektórzy dobijali aż do dna. A nasz najstarszy syn oświadczył się swojej przyszłej żonie (obecnie naszej synowej) na molo. Powodziałam mu potem, że niezbyt dobre miejsce wybrał, bo jakby mu pierścionek spadł między deski i do wody, to chyba by nie skakał... z radości...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Ludność cywilna" nie ma nic do gadania. Jak zwykle. Ale czasami obaliła rząd...Albo w wyborach głosują na innych...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
W Polsce "inni" to ci sami. Komuch na komuchu. A jeśli obalają, to też tylko pozornie, bo wszystko przez "służby" jest ustawione.
|
|
|
|
|
|
|
|