admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26728
|
Jak cłami obłożą to chała z tego wyjdzie... Bo tanio być nie może, musi być drogo i inflacja, bo się wtedy wszyscy gubią w machlojkach. Na przykład taki Orlen - dzięki obajtkowej, kreatywnej księgowości wykazywał same plusy, a teraz się okazuje, że dopłacali do wszystkiego z wyjątkiem taniej ruskiej ropy! Komuch, komucha, komuchem w imię złodziejskiej "sprawiedliwości społecznej"!
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Vivat komunizm! Zamiast rozdawać świadczenia powinni biedrę zrobić za darmo!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
"Dostępna jest ponadto wydawana na podstawie pełnopłatnej recepty lekarskiej, zaktualizowana szczepionka mRNA Comirnaty JN.1. firmy Pfizer. Trzeba za nią zapłacić 400-450 zł." Już widzę teorię spiskowe, że ta która działa, to jest płatna.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Oczywista oczywistość, za darmochę nie działa!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No wiadomo, sami mają tą lepszą, a spragnionemu ludowi każą płacić.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Najważniejsze aby kolejki do wyszczepu były, bo zaś się microchips zmarnują!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale cwaniaki jeszcze każą za nie płacić, jak za ajfona nie przymierzając.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Pięknie się dzielą tym czym wcześniej zrabowali... Propagandowo - extrunia!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Pięknie się dzielą tym czym wcześniej zrabowali... Propagandowo - extrunia! Likwidują głód i ubóstwo (które sami rozpleniali), leczą na normy (które sami wymyślają) itd. Ciężka, zaawansowana filantropia.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A to jak z "procedurą medyczną" co mnoży choroby normatywne, aby je później leczyć nieustająco do śmierci! Biznes bez dna! 140mg% i insulinka na "właściwą normę". Miałem napisać "wstęp do cukrzycy" o roli ciśnienia tętniczego i progu nerkowym w bezinsulinowej regulacji poziomu cukru we krwi, ale nie mogę się zebrać, bo nie mam nastroju. Przypominam, że za cukrzycę uznawano całkiem niedawno wykrycie glukozy w moczu ostatecznym, a teraz "leczą" poziom cukru we krwi glikozurią wymuszaną przez blokery sglut2! Ale to kompletnie nie moje problemy, bo nie znam się na chorych, tylko na zdrowych.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A to jak z "procedurą medyczną" co mnoży choroby normatywne, aby je później leczyć nieustająco do śmierci! Biznes bez dna! 140mg% i insulinka na "właściwą normę". Miałem napisać "wstęp do cukrzycy" o roli ciśnienia tętniczego i progu nerkowym w bezinsulinowej regulacji poziomu cukru we krwi, ale nie mogę się zebrać, bo nie mam nastroju. Przypominam, że za cukrzycę uznawano całkiem niedawno wykrycie glukozy w moczu ostatecznym, a teraz "leczą" poziom cukru we krwi glikozurią wymuszaną przez blokery sglut2! Ale to kompletnie nie moje problemy, bo nie znam się na chorych, tylko na zdrowych. Bo to amerolskie wynalazki są, właśnie ze $rockefeller medicine & Co. Trza było lepić ideologie pod opanowywanie nowych gałęzi przemysłu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
W takim razie napiszę - mamy 16 listopad 2024, żadnych większych zmian nie będzie. Będzie można w przyszłości sprawdzić i obym się mylił. Ale jakby ktoś miał ochotę się założyć, to jestem chętny.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Dziękuję - z zakładu nie skorzystam, bo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|