Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
DZISIAJ JEST ROCZNICA URODZIN PANA DOKTORA JANA KWAŚNIEWSKIEGO; CZEŚĆ JEGO PAMIĘCI
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Fakt Gości w myslach codziennie
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Mistrz, zawdzięczam Mu bardzo dużo. Dzięki Doktorze.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja też. 8)Być moze byłbym juz po drugiej dawce
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Mistrz, zawdzięczam Mu bardzo dużo. Dzięki Doktorze.
Moralnie nie do przeszkoczenia.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Ja też. 8)Być moze byłbym juz po drugiej dawce Między innymi.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dołączam się do wspomnień Pana Doktora Kwaśniewskiego, aby Jego Wiedza nie uległa zapomnieniu i aby zmieniła świat na lepszy - bez niepotrzebnych chorób i wojen...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
DZISIAJ JEST ROCZNICA URODZIN PANA DOKTORA JANA KWAŚNIEWSKIEGO; CZEŚĆ JEGO PAMIĘCI
Cześć!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Pewnie się tam na górze uśmiecha z przekąsem widząc, jak popularne się zrobiło keto.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Cześć i chwała!
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Pewnie się tam na górze uśmiecha z przekąsem widząc, jak popularne się zrobiło keto. Bardzo popularne. Szczególnie wśród idiotow jedzących zamawiane pudełka i olej kokosowy. Po prostu MEGA. Średnia długość stosowania dwa tygodnie, bo więcej się nie da w tym popularnym wydaniu. Coś jak dieta z surowej koniny Co to ma wspólnego z ŻO, nie mam pojęcia.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To oczywiste, że nie masz. Nie zaśmiecaj tego tematu.
|
|
|
|
|
|
|
Trzainacy
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 1044
|
W życiu trafisz nieraz na ludzi, którzy mówią zawsze odpowiednie słowa w odpowiedniej chwili. Ale w ostatecznym rozrachunku musisz ich sądzić po czynach. Liczą się czyny, nie słowa. Cytat George Orwell. Do w/w w tytule Człowieka ten cytat idealnie pasuje.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To i ja mam: "Czy On jest grzesznikiem, tego nie wiem. Jedno wiem: byłem niewidomy, a teraz widzę."
|
|
|
|
|
|
|
|