RafałS
|
W związku z ponownym zażydzeniem dostępu do forum, zawieszam aktywność na czas nieokreślony... Rafał S.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Czyli co sie stalo konkretnie?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RafałS
|
Admin winien wiedzieć . Tym razem mój numer ma blokadę na foruma. Wchodzę okrężnie.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
To sie zdarza, ja mam blokady na paru forach z telefonu, wyskakuje mi zacheta instalacji vpn.Z kompa nie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RafałS
|
Zażydzenie. Ptfu!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26728
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
W związku z ponownym zażydzeniem dostępu do forum, zawieszam aktywność na czas nieokreślony... Rafał S. To "wina Tuska" naturalnie i nie ma powodu do aż takiej "histerii". Radzę też nie wchodzić z pseudoanimowego-tora, tylko z normalnego adersu ip, a pewnie będzie jak ręką odjął...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
No jak co? "Wysiekierowałem" jak nic - jest powód do "obrażenia się"!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Słabe. Do siekierki temu daleko. To bardziej pasuje do tchórzostwa, karierowiczowstwa, może zazdrości. Generalnie żytkowe.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A może "służby" się zajęły Twoim numerem z racji propagowania treści "antyżydowskich" ... Trochę to dziwne, że prawie w każdym poście masz ostatnio jeden temat .. Słabe.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No jak co? "Wysiekierowałem" jak nic - jest powód do "obrażenia się"! Nie ogarniam o co chodzi Wiem, ze ostatnio z telefonu chcialem zajrzec za miedze i okazalo sie mam bana Ale sie okazalo, ze tylko z telefonu i nawet jakis temat tam jest o tym. JW tez nie mial pojecia o co chodzi, ale problem jest z telefonami . No ale Rafal wietrzy spiseg....no trudno
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RafałS
|
A może "służby" się zajęły Twoim numerem z racji propagowania treści "antyżydowskich" ... Trochę to dziwne, że prawie w każdym poście masz ostatnio jeden temat .. Słabe. Jak już to pro-żydowskich. Tematy takie jak pisze życie. Że żyda to boli, to nic osobistego przecież.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Nie ogarniam o co chodzi Wiem, ze ostatnio z telefonu chcialem zajrzec za miedze i okazalo sie mam bana Ale sie okazalo, ze tylko z telefonu i nawet jakis temat tam jest o tym. JW tez nie mial pojecia o co chodzi, ale problem jest z telefonami . No ale Rafal wietrzy spiseg....no trudno Nie ogarniasz - tak trzymaj, a nie wyskakuj ze swoim telefonem.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W związku z ponownym zażydzeniem dostępu do forum, zawieszam aktywność na czas nieokreślony... Rafał S. Tylko mi się nie obrażaj, chyba że to zarty. Żadnej dymisji nie przyjmuje!!!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie ogarniam o co chodzi Wiem, ze ostatnio z telefonu chcialem zajrzec za miedze i okazalo sie mam bana Ale sie okazalo, ze tylko z telefonu i nawet jakis temat tam jest o tym. JW tez nie mial pojecia o co chodzi, ale problem jest z telefonami . No ale Rafal wietrzy spiseg....no trudno Nie ogarniasz - tak trzymaj, a nie wyskakuj ze swoim telefonem. Ogarniam ogarniam To pewnie ten
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
Dasna
« Odpowiedz #15 : 2021-09-22, 16:34:48 » |
|
Dasna, gdybyś miała jakiekolwiek problemy z zalogowaniem pisz na toan@q4.plNowe hasło poszło na nowy adres e-mail.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
W związku z ponownym zażydzeniem dostępu do forum, zawieszam aktywność na czas nieokreślony... Rafał S. Tylko mi się nie obrażaj, chyba że to zarty. Żadnej dymisji nie przyjmuje!!! Serio i to nie pierwszy raz. :-|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dwa lata maja czasu na wyszczepienie całego swiata, i to nie żaden spisek - niemiecki minister chorób ogłosił.
|
|
|
|
|
|
|
|