Radzio
Go
|
Tak! Ponoć w dłonie i stopy.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No, osinowe Dlatego tak krzyża nie lubił
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ale trzymał się go dzielnie! ... Rzekłbym- do końca. ...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale trzymał się go dzielnie! ... Rzekłbym- do końca. ... Eeee, to nie znasz całego zabobonu Potem mu zresetowali system i siedzi u prawicy Ma przyjść, tylko idzie, idzie i dojść nie może... Ale gdzie nam się spieszy?!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Pytanie jest retoryczne, ale żem rozumny, to podpowiem- niektórzy moszczą sobie w panice. Nie znam, nie znam, wiadomo. Jedna strona o garnuszkach praskich jest formatu Apińć i goni mnie po całej Europie, aż po Kaukaz. Teraz myśl swą kieruję w stronę Biblium i ... niech kogoś innego goni. *
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Omlet naturalny w mojej wersji jest "szybszy" białek nie ubijam bo ich wcale nie dodaję - robię na samych żółtkach. Tu z dodatkiem borówki amerykańskiej.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jo! "Skupienie jest niezłe"...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja patrzałam na niego w wielkim skupieniu...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ładny, ale to nie jest "omlet naturalny z dodatkami", a "omlet szybki z dodatkami". * Pepeszka. * Dot. skupienia.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Naturalnie zoptymalizowany
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
To jest rada! * Miotam się wewnętrznie, jak zaprezentować zadeklarowany budyń bez modyfikowania oryginału. Na szczęście mam kupę czasu, a teraz mam radę, a dodatkowo, też teraz, ... teraz będą Święta. *
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Będą święta nie bele jakie, wiadomo astronomiczne. "Pójdźmy wszyscy do..." wiaderka. Wiaderko będzie wkrótce wyciągane z tej głębokiej studni, tak więc ostatnia w tym cyklu szansa by nacieszyć się półmroczkiem tej gęstości. Potem gwiazda nam się narodzi, odrodzi. Rozlegnie się rosnący dźwięk przeciągłego, pełnego aprobaty "Aaaaa!"
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Pepeszka. * Dot. skupienia. A tam się Radzio znasz... Przecież tarcza na ćwierć zwinięta.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Pepeszka. * Dot. skupienia. A tam się Radzio znasz... Przecież tarcza na ćwierć zwinięta. Pół na pół. To lepiej niż dobrze, ale pepszka tak ma. * Dlatego w rzutkach nieomalże stale obrywam. * Znaczy, w jednej z opcji gry. *
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Naturalnie zoptymalizowany
To jest rada! * Miotam się wewnętrznie, jak zaprezentować zadeklarowany budyń bez modyfikowania oryginału. Na szczęście mam kupę czasu, a teraz mam radę, a dodatkowo, też teraz, ... teraz będą Święta. * Kupa ... czasu była i minęła, a zemsta niezmiennie jest ... słodka. http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=5173.msg344822#msg344822
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Radziu, to zależy od objawu... Jak do WC pogoni, to jesteś surosuro... *