Autor
|
Wtek: KK700-57 "Omlet naturalny" w wersji z dodatkami (Przeczytany 267358 razy)
|
Radzio
Go
|
Słowo się rzekło, koń pod płotkiem. Składniki w wersji dla przebudowanego i zbytego z chorób cywilizacyjnych DO, znaczy po wykluczeniu tego, co w uzasadnionych przypadkach niejadalne i dostawieniu dodatków "leśnych"- borówki. "Tło". Dodatki. "Gruboskórność tła" nie pozwoliła na zawinięcie choćby jednego brzegu, ale przez to, ... coś widać z dodatków (owoce leśne, śmietanka, okrawki masła). Niestety, po każdorazowym wykonaniu zachodzi potrzeba wylizania ... talerzyka, lub miski.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ładne Ja w sprawie leśnych borówek; znajdowaliśmy za szczeniaka między normalną borówką (czernicą?) białe jej, a w zasadzie półprzeźroczyste, odpowiedniki, takie same w smaku. Nazywaliśmy je "zajączkami", co to było (mutacja, inny gatunek, zboczone jakie?), wiesz?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Albinosy. Ala akurat ja ... wiadomo.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Tato- co to jest? - Czarne jagody. - A dlaczego one są czerwone? - Ponieważ są jeszcze zielone, ... a kiedy będą już całkiem granatowe, wtedy będą czarne.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
E tam, skupienie jest niezłe!- wszystkie w traczy.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Grunt to dobre wytłumaczenie niechlujstwa! Tak bryzgnąć po wierzchu... Okropne.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mówią, że kto ma za bardzo ogarnięte wokół siebie, ten w łbie ma nie po kolei...
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
To tak zwany wysyp leśnych owoców Radzio super, że się dołączyłeś
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Mówią, że kto ma za bardzo ogarnięte wokół siebie, ten w łbie ma nie po kolei... A to zależy, czy świadome, czy nieświadome to ogarnięcie.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
To tak zwany wysyp leśnych owoców Radzio super, że się dołączyłeś Pierwszy samiec, wśród tych ... ponoć lepszych!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To tak zwany wysyp leśnych owoców Radzio super, że się dołączyłeś Tylko pamiętaj, że pochwaliłaś Radzia na własną odpowiedzialność...
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Tylko w opisie brak prowadzącego zera i myślnik gadzie indziej tak się tylko czepiam, tez nie mam wszystkich podpisów idealnie ale jak podpisane dobrze wtedy latwiej wyszukać, i można przesortowac po nazwie wg numerów.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
To tak zwany wysyp leśnych owoców Radzio super, że się dołączyłeś Tylko pamiętaj, że pochwaliłaś Radzia na własną odpowiedzialność... Fortepian, fortepian, jaki jest, każdy przecież widzi. Tylko w opisie brak prowadzącego zera i myślnik gadzie indziej tak się tylko czepiam, tez nie mam wszystkich podpisów idealnie ale jak podpisane dobrze wtedy latwiej wyszukać, i można przesortowac po nazwie wg numerów. "Gadzi" myślnik jest po to, aby utrwalić "prowadzące zero".
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Grunt to dobre wytłumaczenie niechlujstwa! Tak bryzgnąć po wierzchu... Okropne. Śmietanką bryznąłem znacznie niechlujniej, ale to dla znawców jest raczej do zaakceptowania- jest powód, aby to ze smakiem ... wylizać.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... wylizać. W zaciszu domowym, oczywiście.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W restauracjach nie jadasz czy nie liżesz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|