forum.dr-kwasniewski.pl
Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.
2024-03-28, 19:31:03

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.
658458 wiadomości w 4058 wątkach; wysłane przez 27 użytkowników
Najnowszy użytkownik: startom
* Strona główna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
+  forum.dr-kwasniewski.pl
|-+  Działy Forum
| |-+  Książka Kucharska
| | |-+  KK700-57 "Omlet naturalny" w wersji z dodatkami
« poprzedni następny »
Strony: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 Do dołu Drukuj
Autor Wątek: KK700-57 "Omlet naturalny" w wersji z dodatkami  (Przeczytany 233699 razy)
Radzio
Gość


Email
Odp: KK700-57 "Omlet naturalny" w wersji z dodatkami
« Odpowiedz #40 : 2014-11-29, 17:18:14 »

Zapisane
Teresa Stachurska
Gość


Email
Odp: KK700-57 "Omlet naturalny" w wersji z dodatkami
« Odpowiedz #41 : 2014-11-29, 22:20:54 »

W Lido 9,5 roku temu chleb biszkoptowy i "fabryczny" razowy były do każdego śniadania  Laughing  Na sali każdego dnia był lekarz optymalny z rodziną.



Przepraszam. Arkadia przy Bałtyckiej nazywała się Aura? Byłam na Bałtyckiej.
Zapisane
Radzio
Gość


Email
Odp: KK700-57 "Omlet naturalny" w wersji z dodatkami
« Odpowiedz #42 : 2014-11-30, 11:38:23 »

Na zdrowie! Very Happy
Zapisane
Radzio
Gość


Email
Odp: KK700-57 "Omlet naturalny" w wersji z dodatkami
« Odpowiedz #43 : 2014-12-01, 14:22:41 »

Wkrótce objawię dzisiejszy "Omlet naturalny z dodatkami" ... bojowymi. Very Happy
Zapisane
administ
Gość


Email
Odp: KK700-57 "Omlet naturalny" w wersji z dodatkami
« Odpowiedz #44 : 2014-12-01, 15:22:36 »

Tylko jakoś schludniej bryźnij te dodatki!  Cool
Zapisane
Radzio
Gość


Email
Odp: KK700-57 "Omlet naturalny" w wersji z dodatkami
« Odpowiedz #45 : 2014-12-01, 15:42:55 »

Siuuur. Very Happy
Zapisane
Radzio
Gość


Email
Odp: KK700-57 "Omlet naturalny" w wersji z dodatkami
« Odpowiedz #46 : 2014-12-01, 15:43:47 »

Znaczy, część ułożę pod spód. Wink Laughing
Zapisane
administ
Gość


Email
Odp: KK700-57 "Omlet naturalny" w wersji z dodatkami
« Odpowiedz #47 : 2014-12-01, 15:45:42 »

Jak nie będzie widać, to moĹźna dowolnie bryzgać, aby tylko nie wylazło na widoczną stronę.  Cool
Zapisane
Radzio
Gość


Email
Odp: KK700-57 "Omlet naturalny" w wersji z dodatkami
« Odpowiedz #48 : 2014-12-01, 15:47:25 »

Poczynię staranie. Very Happy
Zapisane
administ
Gość


Email
Odp: KK700-57 "Omlet naturalny" w wersji z dodatkami
« Odpowiedz #49 : 2014-12-03, 10:26:41 »

Na chęciach się skończyło?  Rolling Eyes Wink
A bryĹşnij Ĺźe wreszcie jaką fotę do oceny...   Cool
Zapisane
Radzio
Gość


Email
Odp: KK700-57 "Omlet naturalny" w wersji z dodatkami
« Odpowiedz #50 : 2014-12-03, 11:32:02 »

Właśnie łapię za formę- bojową. Very Happy Wink Laughing
Zapisane
Radzio
Gość


Email
Odp: KK700-57 "Omlet naturalny" w wersji z dodatkami
« Odpowiedz #51 : 2014-12-03, 15:26:39 »

No to teraz ja wam wszystko pokażę. Very Happy Jak wygląda "Naturalny omlet z dodatkami".
Zaopatrzony w błogosławieństwo Siekierowego przygotowałem się do scesji krytycznej tak:

- poruszony do łez opinią o brak estetyki podczas pokazu podziurawione śrutą gacie z Sierpca potraktowałem jako drugie dno i ukryłem przed wzrokiem ofiar, znaczy zaproszonych do konsumpcji.



- ponownie poruszony, tym razem zapachem, szybko zastosowałem "tło" z jajec;



- w oczekiwaniu kiedy wytrzepane i ułożone na drugim dnie jajca dojdą, przygotowałem warstwę przeciw przywieraniu- po prostu w warunkach zimowych język nie jest dostatecznie gibki, aby sobie w każdej sytuacji poradzić;



- kolejny krok to przerzutka, stabilność drugiego dna pozwoliła na swobodny lot;



- najtrudniejszy etap, z uwagi na moją skłonność do bryzgania, finisz;



Podobieństwo do autora jest zupełnie przypadkowe i absolutnie nie oddaje atrakcyjności realnej postaci omleta wg. przepisu KK-700 057. Cool




Zapisane
administ
Gość


Email
Odp: KK700-57 "Omlet naturalny" w wersji z dodatkami
« Odpowiedz #52 : 2014-12-03, 15:30:36 »

Śliczny!   Very Happy
Ale dlaczego ma tylko jedno ucho i to lewe? Shocked  Wink
Zapisane
Gavroche
Hero Member
*****
wiadomości: 41529


Odp: KK700-57 "Omlet naturalny" w wersji z dodatkami
« Odpowiedz #53 : 2014-12-03, 15:38:33 »

Śliczny!   Very Happy
Ale dlaczego ma tylko jedno ucho i to lewe? Shocked  Wink
Van Gogh?
Zapisane
Gavroche
Hero Member
*****
wiadomości: 41529


Odp: KK700-57 "Omlet naturalny" w wersji z dodatkami
« Odpowiedz #54 : 2014-12-03, 15:39:27 »

Ale ile to roboty! Laughing
Zapisane
Radzio
Gość


Email
Odp: KK700-57 "Omlet naturalny" w wersji z dodatkami
« Odpowiedz #55 : 2014-12-03, 15:40:52 »

W szkole stale byłem za nie to ucho tarmoszony przez nauczycielki- prawe jest olrajt, dlatego nie widać. Laughing
Dot. ... historii gumowego ucha. Very Happy

Śliczny!   Very Happy
Ale dlaczego ma tylko jedno ucho i to lewe? Shocked  Wink
Van Gogh?

Von- rozumiem, literĂłwka z drugiego dna. Cool
Zapisane
Radzio
Gość


Email
Odp: KK700-57 "Omlet naturalny" w wersji z dodatkami
« Odpowiedz #56 : 2014-12-03, 15:41:43 »

Ale ile to roboty! Laughing

Jak się kocha, tak się robi. Cool  Do sentencji proszę to dać. Laughing
Zapisane
administ
Gość


Email
Odp: KK700-57 "Omlet naturalny" w wersji z dodatkami
« Odpowiedz #57 : 2014-12-03, 15:42:17 »

 Laughing
Zapisane
administ
Gość


Email
Odp: KK700-57 "Omlet naturalny" w wersji z dodatkami
« Odpowiedz #58 : 2014-12-03, 15:43:47 »

Ale po wiśni za źrenice to mogłeś dołożyć.  Wink
Wyrazistszy kooleś byłby.  Very Happy
Zapisane
Gavroche
Hero Member
*****
wiadomości: 41529


Odp: KK700-57 "Omlet naturalny" w wersji z dodatkami
« Odpowiedz #59 : 2014-12-03, 15:45:29 »

Ale ile to roboty! Laughing

Jak się kocha, tak się robi. Cool  Do sentencji proszę to dać. Laughing
Narcyz Laughing
Zapisane
Strony: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 Do góry Drukuj 
« poprzedni następny »
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP forum.dr-kwasniewski.pl | Działające na SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.04 sekund z 20 zapytaniami.