Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Nootwor Piersi i DO jak pomöc?!? (Przeczytany 14154 razy)
|
lilek
Go
|
Dziendobry,mam Koletanke Niemke o ktörej juz poraz drugu po 3 latach przerwy wykryto raka piersi (stadium poczatkowe) chcialabym jej bardzo pomöc,ale niewim jak,wyczytalam tu troche o innych nowotworach i leczeniu z DO, Czy u wszystkich tych paskudztwach trzeba stosowac B-0;5-0;8 na n w c,i wegle do 30 gr ?? Prosze o pomoc i wskazowki, Dziekuje bardzo, Lidia
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26744
|
Tak szczerze, to lepiej nic tej koleżance nie radź, a jak już musisz koniecznie z powodu "misji" wtrącania się w cudze życie - to poradź jej kurację Breussa - ponoć bardzo skuteczna jest.
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Go
|
Tak szczerze, to lepiej nic tej koleżance nie radź, a jak już musisz koniecznie z powodu "misji" wtrącania się w cudze życie - to poradź jej kurację Breussa - ponoć bardzo skuteczna jest. Nie ja musze pomoc jak moge,??
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
To jak możesz, to poradź jej dobrą wyciskarkę do soków i będzie szczęśliwa.
|
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Go
|
To jak możesz, to poradź jej dobrą wyciskarkę do soków i będzie szczęśliwa. ??? Sorry ale nierozumiem dowcipu,
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Go
|
Reniu ,dziekuje Ci bardzo??
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Go
|
Panie Toomaszu,to Forum zostalo steorzone,zeby siobie pomagac,i sie wymieniac, Czemu wiec Pan tak ciagle i czesto ironicznie pisze? !
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Bo wychodzę z założenia, że od leczenia są lekarze, a nie internet. Sama nie możesz się uporać z własnym organizmem, a innym chcesz radzić? No trochę to dziwne.
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Go
|
Bo wychodzę z założenia, że od leczenia są lekarze, a nie internet. Sama nie możesz się uporać z własnym organizmem, a innym chcesz radzić? No trochę to dziwne.
Tak ma Pan ravje,ja walcze ze soba, i kupie Jej ksiazke po niemiecku,mi chodzilo tylko o poczatek chociaz, Ale te slowa sami bardziej mile jak ironia, Dziekuje bardzo za szczerosc,pozdrawiam,Lidia
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Go
|
I tak na Marginesie,mialam przyjemnosc poznac Pana Ojca i z nim rozmawiac jak w Ciechocinku bylam przed 14 latami ),
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Przepraszam, że na "Ty" piszę, ale tak jest przyjęte w net. Proponuję zrezygnować , "panowania"
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Są choroby w których można poradzić przez internet, ale moim zdaniem ani cukrzyca (szczególnie typ I), ani rak się do nich nie zalicza, bo można "lekkomyślnością" I "na oko" więcej szkód narobić niż dobrego.
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Go
|
Są choroby w których można poradzić przez internet, ale moim zdaniem ani cukrzyca (szczególnie typ I), ani rak się do nich nie zalicza, bo można "lekkomyślnością" I "na oko" więcej szkód narobić niż dobrego.
Dziekuje bardzo i przyjelam do wiadomosci,pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Koleżance proszę zaś poradzić tak: jeśli guzki są małe, to usunąć biopsją, a jeśli powyżej (chyba 2mm) to operacyjnie, a nie czekać jak przerzuty się pojawią, bo to nie zabawa, a cudze życie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jeśli zaś lekarz stwierdził, że "procedura medyczna" w tym przypadku nie pomoże, to niech koleżanka jak najszybciej koltaktuje się z lekarzem optymalnym. Jeśli koleżanka nie rozumie po polsku, to na południu Niemiec jest ośrodek- adresu nie znam, ale w Optymalni-Poznań powinni podać.
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Go
|
Jeśli zaś lekarz stwierdził, że "procedura medyczna" w tym przypadku nie pomoże, to niech koleżanka jak najszybciej koltaktuje się z lekarzem optymalnym. Jeśli koleżanka nie rozumie po polsku, to na południu Niemiec jest ośrodek- adresu nie znam, ale w Optymalni-Poznań powinni podać.
Dziekuje bardzo,??
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member