RafałS
|
Niedobrze, choć w USA może dobrze byłoby...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A to nie dla mnie takie ekscytacje. Ostatnio wsiadłem do autobusu i poprosiłem kierowcę o bilet, odpowiedział że nie ma. No to wysiadłem na najbliższym przystanku i zamówiłem Ubera. Moj kumpel na dzien dobry tez nie mogł , dlatego jechał na niby z biletem Potem jak mu wytłumaczyłem, spodobało sie, a dwa miesice zrobilismy koalicje... Odbieralismy bogatym dzielilismy sie z biednymi... Takie "Janosiki"... Lepiej, bo ukrywac sie nie trzeba było
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Niedobrze, choć w USA może dobrze byłoby... Zycie zmusiło do takich rowiazan - co tydzien przez 4 lata do Polski jedziłem , po miesiucu opanowałem samodzielny przejazd bez biletu w ramach oszczednosc + Moj pierwszy przejazd bez biletu był na "nalepke"
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26741
|
Znaczy, że zaraz wymrze 20mln Polek z Polski? Dla mnie to całkowicie zabawna sprawa, bo w marcu 2020 roku tu napisałem... Ciekawe na kiedy zaplanowali wymieranie wyszczepieńców?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A po co im trupy , narazie system chorego pacjenta sie sprawdza ...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Koniunkturę zakładów pogrzebowych trzeba zwiększyć...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Oj tam, sedziwy wiek osiagnela
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
11h po opublikowaniu i 340, a nie 340tys. wyświetleń!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dociera do tych, którzy potrafią zrozumieć ten model żywienia... Dałam to jeszcze na Grupie ŻO na fb. Może wstawisz jeszcze ten Wywiad na swoim profilu... Masz tam tysiące "Znajomych"...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bardzo dobry wywiad, wyraźnie rozkręcasz się z każdym kolejnym nagraniem. Przy okazji chciałbym dodać, że udany wywiad, to nie tylko odpowiedzi gościa, a przede wszystkim pytania gospodarza. To są trudne zagadnienia i raczej trzeba się pogodzić na lakoniczne pytania i oczekiwanie płytkiej i krótkiej odpowiedzi typu Mcdonald i cola to be, a schabowy dobry itd. Ciężko w tym wszystkim przemycić kawałek wiedzy, no ale na szczęście to nie na moją głowę.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Nie lubię występować "na żywo", bo zawsze za dużo niedomówień rzutujących na logikę wypowiedzi występuje! Żeby na przykład mi chlorofil z tej mojej pustej głowy podczas wywiadu wywiało? Katastrofa...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Niezrozumiały detal na który nikt nie zwróci uwagi.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No dobra, ale gdzie te gazete kupic?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wczoraj byłam na poczcie i zapomniałam się spytać, czy mają kwartalnik "Optymalni"...
|
|
|
|
|
|
|
|