Zyon
|
No tak.... Na poczcie to mowilem....jak na wariata, ze co opryskani? Nie ma takiej gazety
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
RafaĹS
|
GdzieĹ jest lecz niewiadomo gdzie...
|
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Nauka - nie. FaĹszywa nauka, podrĂłby naukowcĂłw, lobbyĹci - pomijajÄ
.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Sami siebie nie szanujemy, to trudno tego wymagaÄ od obcych.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A bo to stary kompleks typu: "swego nie znacie, cudze chwalicie"... Na atvbe dla przykĹadu - "znawcy" Doktora pierwsze sĹyszÄ
, Ĺźe jast jakiĹ zdrowa dieta wysokowÄglowodanowa", Ĺźe o zdrowych wegetarianach teĹź nie sĹyszeli, bo to im kobalaminy z "urzÄdu" musi brakowaÄ... Natomiast jak ktoĹ zaczyma publicznie gaworzyÄ o "wartoĹci biologicznej biaĹka" i "nasyconych tĹuszczach zwierzÄcych", a takĹźe, Ĺźe "wystarczy z wÄglowodanami zejĹÄ poniĹźej 100g/D" - no to wyraĹşnie widaÄ, Ĺźe Doktora czytaĹ, tylko "zapomniaĹo" siÄ o tym wspomnieÄ. No i te "akademie zdrowia", zamiast "uniwersytety zdrowia", bo akademii juĹź nie ma...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Tak jest niestety i nadal bÄdzie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Trzainacy
Jr. Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Bravo Renia! WsĹuchaĹem siÄ i bardzo mi siÄ TwĂłj wywiad podoba!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Niech sie tam ketuja, katuja na tym  Ĺustym keto korycie Jedyne co na keto dobre, to ze dieta oparta jest na w miare zdrowych produktach, dlatego na poczatku zachodza korzystne zmiany dla zdrowia. Nie wyobrazam sobie spozywac nawet przez miesiac takie ilosci  biaĹka, jakie sobie nie odmawiaja fani keto. Tylko caĹe jaja w ilosci 5szt dziennie wykonczyĹby moja  wytrobe, a jeszcze poĹowa kurczoka, i 500gr zalecanych warzyw trzeba wcisnac, o innych dodatkach nie wspomne . Zle sie robi przy pisaniu, a co dopiero jesc to wszystko. Przy takim szalenstwie  gĹowka zaczyna sie denerwowac, i zrec chce sie wiecej, a nie mniej Dla mnie kazda dieta, oprocz DO, to jazda autem w ciemnym tunelu bez swiateĹ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bardzo Ĺadnie, mĂłwicie jak jest. Â DziÄkujÄ...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bravo Renia! WsĹuchaĹem siÄ i bardzo mi siÄ TwĂłj wywiad podoba! DziÄkujÄ, ja bym jak zwykle duĹźo zmieniĹa.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Niech sie tam ketuja, katuja na tym  Ĺustym keto korycie Jedyne co na keto dobre, to ze dieta oparta jest na w miare zdrowych produktach, dlatego na poczatku zachodza korzystne zmiany dla zdrowia. Nie wyobrazam sobie spozywac nawet przez miesiac takie ilosci  biaĹka, jakie sobie nie odmawiaja fani keto. Tylko caĹe jaja w ilosci 5szt dziennie wykonczyĹby moja  wytrobe, a jeszcze poĹowa kurczoka, i 500gr zalecanych warzyw trzeba wcisnac, o innych dodatkach nie wspomne . Zle sie robi przy pisaniu, a co dopiero jesc to wszystko. Przy takim szalenstwie  gĹowka zaczyna sie denerwowac, i zrec chce sie wiecej, a nie mniej Dla mnie kazda dieta, oprocz DO, to jazda autem w ciemnym tunelu bez swiateĹ...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
ZaleĹźy jakie ten tunel ma "parametry"...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Na przykĹad jak maczajÄ
chleb w oliwie na najzdrowszej diecie Ĺwiata, to muszÄ
uwaĹźaÄ, aby strzÄ
snÄ
Ä nadmiar oliwy z tego chleba, bo inaczej jak kapie po brodzie, to otyĹoĹÄ pewna! Nawet "owoce morza" nie pomogÄ
w takiej sytuacji.Â
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Kumpel z Nordligen jest na keto o roku, teraz jest juz na keto +,bo suple wrzuciĹ do diety chwalac sie zachecajac mnie Nie rozmawiam z nim o szczegoĹach, bo mi szkoda czasu i energii, a i tak Doktor zabroniĹ pomagac jak nie poprosza ...
|
|
|
|
|
|
|
|