admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26739
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Nie poszło tak jak powinno wg mnie, bo za dużo niedomówień i niedopowiedzeń, ale na spokojnie może coś dopiszę w ramach wyjaśnienia.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
"Chwilunia" tylko obejrzę.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A może jednak coś się dokręci na ten temat...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Optymalna laseczka W lido w 2012 ledwo o własnych siłach chodziła... Zywy dowod jak na DO -ZO mozna RZS wyleczyc, i nie tylko, bo i urody przybyło, a nie ze ktos stosował DO, i nie pomogło - czyli nie stosował, tylko mu sie wydawało... Pozdrawienia dla Kasi, jak ktos ma kontakt...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kasia jest pięknym przykładem działania Diety Optymalnej. Jest to nie tylko wspaniały wygląd, ale też kondycja (górskie wyprawy, długie wycieczki rowerowe po lesie i tańce prawie do rana jak razem organizowałyśmy Ogólnopolskie Spotkania Optymalnych w Ostrzycach. Również merytoryczne, profesjonalne wypowiedzi (praca w służbie zdrowia) i przede wszystkim widać, że są prawdziwe, przekonywujące. Jeśli wysłuchanie takiej wypowiedzi nie ruszy chorego (aby coś ze sobą zrobił, czyli przeszedł na DO), to już nic nie pomoże...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Optymalna laseczka W lido w 2012 ledwo o własnych siłach chodziła... Zywy dowod jak na DO -ZO mozna RZS wyleczyc, i nie tylko, bo i urody przybyło, a nie ze ktos stosował DO, i nie pomogło - czyli nie stosował, tylko mu sie wydawało... Pozdrawienia dla Kasi, jak ktos ma kontakt... Przekażę...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Kasia jest pięknym przykładem działania Diety Optymalnej. Jest to nie tylko wspaniały wygląd, ale też kondycja (górskie wyprawy, długie wycieczki rowerowe po lesie i tańce prawie do rana jak razem organizowałyśmy Ogólnopolskie Spotkania Optymalnych w Ostrzycach. Również merytoryczne, profesjonalne wypowiedzi (praca w służbie zdrowia) i przede wszystkim widać, że są prawdziwe, przekonywujące. Jeśli wysłuchanie takiej wypowiedzi nie ruszy chorego (aby coś ze sobą zrobił, czyli przeszedł na DO), to już nic nie pomoże... Zostało wynagrodzone ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Podziękowała Tobie, pisze, że wtedy była jeszcze słaba i że wspomnienia wróciły...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Razem się wpieralismy - etapy pracy na sobą nas tylko dzieliły. Ja wtedy juz leczylem, przynajmniej mi sie tak wydawalo. Fajnie i miło się stare czasy wspomina .. .
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Już wysłałam ten wywiad babeczce chorej na RZS. Najpierw spytałam się jej czy chce go wysłuchać...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|