admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26752
|
A o to to nie dbam specjalnie, bo ketodietetycy walą z Doktora, a nawet nie zipną na jego temat, bo to "niczyje". Natomiast pisanie zasad odżywiania i z 50 przepisów do tego - żadna satysfakcja dla mnie, bo KK-700 i książka "Żywienie Optymalne" praktycznie wyczerpuje temat na poziomie "popularnonaukowym" więc po co powtarzać.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A najlepiej żeby samo wyleczyło bez czytania, bo jeszcze się źle zrozumie i dopiero się można pochowować!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Mają kompleksy, bo hamerykańskich naukowców chętnie cytują, a swojego przemilczają. Twoje opracowania też będą żywcem kradzione, nie mam co do tego złudzeń. Ciężki wybór, pisać i wpuścić w eter non-profit, czy schować wszystko do szuflady.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dlatego książki nie piszę - szkoda mojego czasu. Ale nie wszyscy są takimi laikami z biochemii jak ja (na szczęście). Dla wielu osób taki tekst jest zrozumiały, szczególnie dla osób ze środowiska medycznego (teoretycznie przynajmniej powinien być zrozumiały)...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ciężki wybór, pisać i wpuścić w eter non-profit, czy schować wszystko do szuflady. Jakoś tak mam, że lubię tak jak mam, a do błaznowania na YT się nie nadaję, bo "medialności" brak. Formuła z PLTV1 mi nie odpowiada, bo przystępnie chce się powiedzieć, a za dużo chaosu w moje wypowiedzi się "wkrada". Wolę sobie tu raz na jakiś czas coś napisać - nie musi to też być popularne, bo co mi po tym.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale jak ukryłem wątek książkowy - jak statystyki Forum momentalnie spadły! Ale komu tam zależy na "statystykach"?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
Ciężki wybór, pisać i wpuścić w eter non-profit, czy schować wszystko do szuflady. Jakoś tak mam, że lubię tak jak mam, a do błaznowania na YT się nie nadaję, bo "medialności" brak. Formuła z PLTV1 mi nie odpowiada, bo przystępnie chce się powiedzieć, a za dużo chaosu w moje wypowiedzi się "wkrada". Wolę sobie tu raz na jakiś czas coś napisać - nie musi to też być popularne, bo co mi po tym. Pomimo zaniżonej samooceny ja wypatruję kolejnego występu, które są baaaaaardzo wartoścowe
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bardzo dobry i przydatny film. Właśnie chciałam go wstawić...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Pani Doktor jak zwykle super! Wszystkim narzekającym na zdrowie w moim otoczeniu zawsze polecam wizytę u Pani Doktor Gwóźdź i nikt nie korzysta poza paroma przypadkami, które osobiście zawiozłem i zapłaciłem. Widocznie nie mam daru przekonywania.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ciężki wybór, pisać i wpuścić w eter non-profit, czy schować wszystko do szuflady. Jakoś tak mam, że lubię tak jak mam, a do błaznowania na YT się nie nadaję, bo "medialności" brak. Formuła z PLTV1 mi nie odpowiada, bo przystępnie chce się powiedzieć, a za dużo chaosu w moje wypowiedzi się "wkrada". Wolę sobie tu raz na jakiś czas coś napisać - nie musi to też być popularne, bo co mi po tym. Właśnie bardzo dobrze, że nie "błaznujesz", tematy są bardzo ważne, najistotniejsze dla człowieka. Wypowiadasz się bardzo spokojnie, swobodnie, poważnie i profesjonalnie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pani Doktor jak zwykle super! Wszystkim narzekającym na zdrowie w moim otoczeniu zawsze polecam wizytę u Pani Doktor Gwóźdź i nikt nie korzysta poza paroma przypadkami, które osobiście zawiozłem i zapłaciłem. Widocznie nie mam daru przekonywania. Mówi bardzo mądrze, profesjonalnie i spokojnie...Optymalnie...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Formuła z PLTV1 mi nie odpowiada, bo przystępnie chce się powiedzieć, a za dużo chaosu w moje wypowiedzi się "wkrada".
I jeszcze do mnie pretensje, że ja mam pretensje, że "nie uhonorowano Doktora", choć ani słowem się nigdy na ten temat nie odezwałem, a do tego jestem "strasznie smutny i rozgoryczony" Ale teraz napiszę, aby było jasne - Panu Doktorowi świeczkę (Cmentarz Komunalny we Włocławku - jakby co), a reszcie kreatur w tym 30-tu profiesiorom z PAN - ogarek. W zupełności Doktorowi starczy. A ja to mam tam, gdzie pan może pana majstra ... - i to niektórych nie wiem z jakiego powodu denerwuje. Szczególnie moja "pogoda ducha" na co dzień niektórych strasznie w******** - takie niedomówienie - ale to realy też nie mój problem!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Na takie nerwy, to najlepiej wziąć Snickersa i zaraz przejdzie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
Pani Celina bardzo kompetentnie i swobodną, piękną wypowiedzią przedstawiła temat. Wysłuchałam uwaznie program i nie zauważyłam żadnej sprzeczności z wiedzą Pana Doktora...................
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|