Blackend
|
No ale co, będziemy się tu tak wzajemnie głaskać? Może ktoś ma jakąś merytoryczną krytykę, np. że to efekt placebo, a jeżeli nie dosypiemy kolejnych miliardów do służby zdrowia, to na szczepionki braknie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26739
|
Właśnie, szczepionki zamówione - trzeba płacić...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Co do propozycji diety szpitalnej zaproponowanej przez Admina. Dokładnie tak żywiła mnie w szpitalu i w domu moja Żona. Żółtka na twardo popijane śmietanką 30% Wywary mięsno-kostne z dodawanym szpikiem (szpik zblendowany, żeby takie gluty nie pływały ) i rozbełtanymi żółtkami. Wątróbka Kotlety mielone z łopatki Gulasz z serduszek I teraz pytanie za 100 punktów? Czy kogoś, pacjenci, lekarze, rodzina, znajomi to zainteresowało? Oczywiście nie. Na forum zresztą też nie.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Mnie bardzo zainteresowało
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Schów to czym prędzej! Przecież to glifosat+ . A w ogóle to miały być 1cm, a od razu widać że to są 2cm.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Co do propozycji diety szpitalnej zaproponowanej przez Admina. Dokładnie tak żywiła mnie w szpitalu i w domu moja Żona. Żółtka na twardo popijane śmietanką 30% Wywary mięsno-kostne z dodawanym szpikiem (szpik zblendowany, żeby takie gluty nie pływały ) i rozbełtanymi żółtkami. Wątróbka Kotlety mielone z łopatki Gulasz z serduszek I teraz pytanie za 100 punktów? Czy kogoś, pacjenci, lekarze, rodzina, znajomi to zainteresowało? Oczywiście nie. Na forum zresztą też nie. Jak nie jak tak?
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
No ale co, będziemy się tu tak wzajemnie głaskać? Może ktoś ma jakąś merytoryczną krytykę, np. że to efekt placebo, a jeżeli nie dosypiemy kolejnych miliardów do służby zdrowia, to na szczepionki braknie. Ja chciałem, ale pół obejrzałem i zdjęli. Teraz nie wiem czy lepsze czy gorsze pół widziałem. Gdzie można składać reklamację?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Dziś pewnie dorzucą do całości...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Umiejętnie dozują, aby przetrawić na spokojnie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Co do propozycji diety szpitalnej zaproponowanej przez Admina. Dokładnie tak żywiła mnie w szpitalu i w domu moja Żona. Żółtka na twardo popijane śmietanką 30% Wywary mięsno-kostne z dodawanym szpikiem (szpik zblendowany, żeby takie gluty nie pływały ) i rozbełtanymi żółtkami. Wątróbka Kotlety mielone z łopatki Gulasz z serduszek I teraz pytanie za 100 punktów? Czy kogoś, pacjenci, lekarze, rodzina, znajomi to zainteresowało? Oczywiście nie. Na forum zresztą też nie. To było na żywo, więc pierwsze z brzegu, co mi wpadło w synapsy, ale po przemyśleniu można sobie nieźle i tanio dogodzić na "diecie szpitalnej"!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Z moich obserwacji (subiektywnie ) wynika, że ludzie dietetyki ze zdrowiem nie łączą. I w sumie ok, ja też dopóki nie zapoznałem się z publikacjami Doktora nie miałem o tym pojęcia. Ale, że lekarze nic a nic o tym nie wiedzą. Na sześć moich wizyt miałem 5 lekarzy prowadzących plus jeszcze inni, którzy przychodzili na nocny obchód. A że byłem znudzony jak mops, to próbowałem zagaić rozmowę - nic, zero kontaktu, nawet wzrokowego. Ale jak miałem w ręku gazetkę "Motor", to jeden się żywo zainteresował czy to najnowszy nr, po czym się skrzywił - e to stare, ten już czytałem.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dokładnie, mózg zużywa mnóstwo energii. Dawniej było takie pojęcie - zrób sobie przerwę od nauki i idź pobiegaj trochę z kolegami na podwórku. Czyli inaczej, naładuj baterię.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Teraz lekarze są w trakcie wymiany BMW na Porshe, bo BMW już jest "nie teges" w środowisku... Więc nie leczenie ludzi, a kasiorka im w głowach.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wiadomo - Covidzie wróć!
|
|