admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26740
|
Dlatego trzeba czytać etykiety!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jutro zerknę z ciekawości co tutaj wypisują
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Zapomniałem dodać i wyraźnie podkreślić, że: wysoki poziom cholesterolu we krwi nie powoduje chorób serca oraz że czym niższy poziom cholesterolu we krwi tym wyższa śmiertelność okołoszpitalna oraz że proporcja HDL/LDL nie ma większego znaczenia, ale może to i lepiej, bo po co "szokować" "naukowców"! Potwierdzenie? - literatura "naukowa" publikowana na pubmed (hasło np.: "low cholesterol mortality") z pominięciem badań "udowadniających" błędne założenie "procedury medycznej" oraz bibliografia z "Cholesterol - naukowe kłamstwo".
|
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
W piętnastej minucie pan Bogdan podaje mylną informację na temat pana Piecha, nalezy sprawdzić na youtobe w fimikach z panem Piechą........
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Nie przejmuj się, pan piech - kamuflowany pisowiec.
|
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jest wcześniej Krystian i Kuba 1h 10min. - końcówka śpiewania - bo fajnie śpiewają, a później zaczynają o młodzieży i Doktorze trochę później. Fajnie, że i p. Zofia też się pojawiła.
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
|
Pani Zosia , dawno temu, została nazwana "NAJLEPSZY AMBASADOR DIETY OPTYMALNEJ".....
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Podoba mi się bardzo wypowiedź Pani Zosi, ale "Kamraci" przez wulgarny język bardzo tracą na swoim "wizerunku"...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Medialni są dla młodych! Takie są teraz trendy i tyle.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Są kanały prowadzone przez młodych ludzi z nienagannym językiem polskim. Taką postawę jak kamraci należy piętnować, bo wystąpienia publiczne, to nie libacja u szwagra.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Plugawienie własnego języka nie przystoi narodowcom. Ale "moda" to moda.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Podoba mi się bardzo wypowiedź Pani Zosi, ale "Kamraci" przez wulgarny język bardzo tracą na swoim "wizerunku"... Może Pan Zosia na DO namówi ich.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No ale ten w mundurze, to fan Diety Optymalnej, chyba że źle odebrałem jego wypowiedź podczas wywiadu z Adminem?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Widać i "opty" muszą mieć podjudzenie.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No ale ten w mundurze, to fan Diety Optymalnej, chyba że źle odebrałem jego wypowiedź podczas wywiadu z Adminem? Raz pobłądził na spotkaniu opty chcąc zaszczepi fanatyzm wolności ... Musi of żółtek zacząć bo się chłop wykończy...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Są kanały prowadzone przez młodych ludzi z nienagannym językiem polskim. Taką postawę jak kamraci należy piętnować, bo wystąpienia publiczne, to nie libacja u szwagra.
Albo lac po mordach na wiecach
|
|
|
|
|
|
|
|